Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-10-2017

Κριός
Η ημέρα έχει κάποια θετικά χαρακτηριστικά και εσείς δεν είστε έξω από την θετική σφαίρα επιρροής, στον αισθηματικό κυρίως τομέα. Νοιώστε άνετοι για την κίνησή σας.

Ταύρος

Η θετικότητα των καταστάσεων δεν κρύβεται και εσείς τώρα είστε στην ιδιαίτερη θέση να βάλετε τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή σε μία λογική σειρά, μην χάσετε την ευκαιρία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σχηματίζει αυτή τη στιγμή το τρίγωνό της με τον κυβερνήτη σας, Ερμή. Αυτή η όψη στηρίζει την επικοινωνία σας, κάτι που έλλειπε με τις τελευταίες δυσαρμονικές όψεις.

Καρκίνος

Η πολλαπλότητα τν όψεων της Σελήνης και η μεγάλη ισχύ τους είναι κάτι που εφόσον εκείνη σας κυβερνά, σας ενδιαφέρει άμεσα. Το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα σας προετοιμάζει για εξελίξεις.

Λέων

Η στιγμή αυτή για εσάς έχει μία θετικότητα, καθώς από εχθές έχετε αρχίσει να εμβαθύνετε την επιρροή σας στους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε κατάλληλα το διάστημα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή. Αυτή η πολύ σημαντική όψη έρχεται να αποκαταστήσει καταστάσεις που έως τώρα σας δυσκόλεψαν.

Ζυγός

Η Σελήνη σχημάτισε το τρίγωνό της με την Αφροδίτη, που σας κυβερνά, τις προηγούμενες ημέρες. Να ξέρετε πως η όψη αυτή που σας οδηγείς την θετικότητα δεν σταματάει τόσο εύκολα.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, μπορείτε να ετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές, καθώς πλησιάζετε ορισμένους πιο βαθείς στόχους.

Τοξότης

Το σημαντικότατο τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδιακού του Τοξότη, τον Δία δηλαδή, δεν έχει παύσει να σας επηρεάζει, ως προς την ευκολία σας στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Έχετε μπροστά σας τώρα ένα τετράγωνο, το οποίο σας επηρεάζει αρνητικά. Αυτό είναι το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Κρόνου, ου σας φέρνει κάποια μελαγχολία.

Υδροχόος

Η στιγμή είναι ιδιαίτερη. Έχετε ορισμένες ευκαιρίες για να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, φαίνεται όμως τώρα έχετε την στήριξη ακόμα και των φίλων σας, συμβουλευτείτε τους.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης των Ιχθύων, βρέθηκε σε μία πάρα πολύ σημαντική όψη εχθές και αυτή είναι η σύνοδός του με την Σελήνη. Σε συνδυασμό με την διέλευση της Σελήνης από τους Ιχθείς, πρέπει να νοιώσετε πιο ελεύθεροι.Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.