Ερωτοσκόπιο 31-10-2017

Εσωτερική αναζήτηση και επιδίωξη της αρμονίας σήμερα.. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με την εσωτερική συναισθηματική μας πλευρά και να κατανοήσουμε έτσι καλύτερα τον εαυτό μας. Ταυτόχρονα θα έχουμε γοητεία, μέσα από την εξωτερίκευση της μυστηριώδους πλευράς μας.
Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς έχουμε πεσμένη ψυχολογία και ανασφάλειες, προσπαθώντας να λάβουμε την επιβεβαίωση από το πρόσωπο που μας αφορά, χωρίς όμως να τα καταφέρνουμε. Αυτή η κατάσταση θα αντισταθμιστεί με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή που θα μας στηρίξει έτσι ώστε να αναζητήσουμε κάποια αρμονία, αλλά και να επικοινωνήσουμε με το αγαπημένο μας πρόσωπο.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε ανοιχτοί και έτοιμοι. Οι Κριοί είστε πιο ευδιάθετοι. Οι Ζυγοί έχετε όρεξη για περιπέτειες. Οι Καρκίνοι έχετε πιο ανοιχτή καρδιά . Οι Αιγόκεροι προσέξτε λίγο την υπερβολή .

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Οι Δίδυμοι έχετε ευκολία στην επικοινωνία . Οι Τοξότες είστε πιο ανοιχτοί. Οι Παρθένοι αξιοποιήστε την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας αφορά. Οι Ιχθείς είσαστε ενθουσιώδεις. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο αισιόδοξοι. Οι Υδροχόοι είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις . Οι Λέοντες έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Ταύροι επικοινωνείτε πιο ελεύθερα. Οι Σκορπιοί εκπέμπετε μεγάλη γοητεία . 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.