Ερωτική Σελήνη 31-10-2017

Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα ολόκληρη μέρα στους Ιχθείς και το τρίγωνό της στον Ερμή από τον Σκορπιό διευκολύνει τις συνομιλίες για συναισθήματα ή πράγματα που συνήθως δυσκολεύονται να εκφράσουν οι άνθρωποι. Και αυτό μας αρέσει. Και αυτό είναι καλό. Θα πρέπει να αφεθείτε στην δύναμη της διαίσθησης για να κερδίσετε στο παιχνίδι του έρωτα. Βέβαια, στον έρωτα όταν μιλάμε για νίκη, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι μπορεί να περνάει μέσα από την πλήρη παράδοση και αυτό δεν πειράζει καθόλου.
Ωστόσο, μπορούμε να είμαστε σε ένα ασυνήθιστα σοβαρό ή αμυντικό πλαίσιο σκέψης στις ώρες που περιβάλλουν την δύσκολη προσέγγιση μέσω τετραγώνου της Σελήνης στον Κρόνο αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ Μπορεί να βιώσουμε συναισθήματα που εμποδίζουμε με τον Κρόνο, τον σπουδαίο δάσκαλο, που μας υπενθυμίζει να επιβραδύνουμε, τελικά για το δικό μας καλό. Οι ευθύνες ή οι ανησυχίες μπορούν να ζυγίσουν σε μεγάλο βαθμό στο μυαλό μας, ειδικά με τον Ήλιο και τον Κρόνο να πλησιάζουν σε ένα ημι-τετράγωνο, ακριβές αύριο.

Μην φοβηθείτε να δώσετε γην και ύδωρ στις σχέσεις σας. Μην φοβηθείτε το λάθος, μέσα από τα λάθη γεννιούνται μεγάλες σχέσεις και λύνονται καρμικοί δεσμοί . Η Σελήνη στους Ιχθείς αγαπάει να παρουσιάζει μέσα από έναν υδάτινο εξωραϊστικό καθρέφτη τα πράγματα και τα συναισθήματα, αλλά έχει λόγο που το κάνει αυτό. Χωρίς την προσωπική μας προσωρινή «τύφλωση» ο έρωτας πολύ απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αλλά, πρέπει να λειτουργήσει. Αφεθείτε με επίγνωση στην έλλειψη γνώσης! Αφεθείτε να μαγευτείτε και θα δείτε ότι τελικά ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα η Σταχτοπούτα – ψυχή μπορεί να σπείρει γοητεία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.