Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 31-10-2017

Καθώς η Αφροδίτη και η Βέστα μετακινούνται σε μια ευθυγράμμιση – σύνοδο στο ζώδιο του Ζυγού, ίσως να ευχαριστηθούμε πολύ, μα πάρα πολύ τη δέσμευσή μας ή τη συμμετοχή μας στις σχέσεις μας. Είμαστε πιο πρόθυμοι από το συνηθισμένο να κάνουμε θυσίες αν αισθανόμαστε ότι θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις σχέσεις ή τα οικονομικά μας μέσα στις σχέσεις μας. και ποια είναι η Βέστα, παρακαλώ; Αν δεν την ξέρετε, είναι καλό να την μάθετε. Αυτή, σας ξέρει…
Η Βέστα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αστεροειδής στο ηλιακό μας σύστημα και το τέταρτο τέτοιο σώμα που θα ανακαλύφθηκε. Η Βέστα επίσης είναι αδελφή του Δία, και είναι ο κάτοχος της εστίας. Μα, πώς συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει γιατί το όνομά της δεν προσδιορίζει τίποτε άλλο από την ελληνικότατη Εστία. Και είναι υπεύθυνη – για τι άλλο; - την εστίαση και την αφοσίωση. Είναι ένα θηλυκό σύμβολο για την διανοητική σαφήνεια και τον αυτοσεβασμό.

Η Βέστα – ας την λέμε με το διεθνές της όνομα - αναδεικνύει την πιο αγνή σας δυνατότητα και ουσία στην ύπαρξη . Αποτελεί το σύμβολο για κάθε συναίσθημα που είναι οργανωμένο και τέλειο. Έχει ένα ταλέντο για να σπάσει τα πράγματα στα συστατικά τους. Καθορίζει το μεταβολισμό και το ανώτερο έντερο. Έχει επιρροή στις κλειδαριές και τα κλειδιά, τις αδελφικές σχέσεις, την ασφάλεια, τις επενδύσεις, την ασφάλιση και την κληρονομιά. Είναι η επιτομή του σπιτιού και της οικογένειας, η τελετουργία, η αγνότητα και η σeξουαλικότητα, και η αφοσίωση.

Οι αρνητικές πτυχές της περιλαμβάνουν την ανασφάλεια, την έλλειψη εστίασης, την απερισκεψία, τον διαχωρισμό, τις μυστικές κοινωνίες και τα οικογενειακά προβλήματα . Μπορεί να υπάρχει φόβος για to σeξ ή την οικειότητα, καθώς και για την ανατροπή του εαυτού μέσα από τις σχέσεις, όταν μπουρινιάζει αυτό το αυστηρό κορίτσι. Αλλά αυτό τώρα δεν μας ενδιαφέρει. Γιατί η καλή της σχέση με την Αφροδίτη βγάζει προς τα έξω την καλύτερη επιρροή της.

Με αυτήν την όμορφη σύνοδο μπορεί σχέσεις οι οποίες έχουν υποστεί κλυδωνισμό να βρουν πάλι το νόημα και το πάθος τους, αλλά και να πάνε ένα βήμα παραπέρα σε οικειότητα . Έρχονται γάμοι; Ναι, είναι μια πιθανότητα. Έρχονται επανασυνδέσεις; Ναι, και αυτό είναι εξαιρετικά πιθανόν. Να ενδιαφερθείτε λοιπόν για αυτόν τον θηλυκό αστεροειδή, να συντονιστείτε μαζί τους και θα ανάψει η φλόγα του πάθους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.