Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017
Κριός
Η ημέρα μπορεί να έχει περισσότερες διεξόδους από ό,τι νομίζετε. Εκεί που μπορεί να φαίνεται πως κάποια κατάσταση σας εγκλωβίζει, τίποτα πραγματικά δεν έχει τελειώσει.

Ταύρος

Με την σημερινή σας διάθεση καταφέρνετε ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις να τις ξεδιπλώσετε και να τις φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Δίδυμοι

Το δυνατό σας χαρτί αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα είναι η επικοινωνία, αξιοποιήστε την στο έπακρο, καθώς ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μπορεί να σας φέρει λύσεις.

Καρκίνος

Η ημέρα μπορεί να σας δώσει την αρμονία που ζητάτε, χωρίς όμως να παραλείπει να σας χαρίζει και την επικοινωνία σας με μία μυστηριώδη και καλά κρυμμένη πλευρά του εαυτού σας.

Λέων

Καμιά φορά κάποιος μουσικός ακούει πχ το μεγάλο τραγούδι της jazz «My Baby Just Cares for Me», της Nina Simone και αντιλαμβάνεται πως έχει στοιχεία από τον Μπαχ! Κάποιες φορές τα αντίθετα απλά δεν υπάρχουν.

Παρθένος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε βλέποντας τώρα την ουσία και το μεγάλο βάθος των πραγμάτων. Οι συζητήσεις που κάνετε δεν είναι καθόλου επιφανειακές και αποκαλύπτουν πολλά.

Ζυγός

Μπορείτε σήμερα να ζήσετε την περιπέτεια . Το ότι μπορεί να θέλετε να περάσετε την ημέρα σας με πρόσωπο από το παρελθόν σας δεν το αποκλείει αυτό το ευχάριστο ενδεχόμενο.

Σκορπιός

Σε επικοινωνία με τον εσωτερικό εαυτό των συναισθημάτων σας, μαθαίνετε τόσα πράγματα για τον εαυτό σας και για το παρελθόν σας, που δεν το περιμένατε. Να είστε θετικοί.

Τοξότης

Μπορείτε να έχετε περισσότερη ασφάλεια τώρα, καθώς καταφέρνετε με λίγες κινήσεις να εντυπωσιάσετε πραγματικά και να γοητεύσετε το πρόσωπο το οποίο σα αφορά.

Αιγόκερως

Ορισμένα πράγματα αργούν να γίνουν, αλλά όταν τελικά συμβούν νοιώθουμε δικαιωμένοι και ολοκληρωμένοι, προς το παρόν τουλάχιστον. Μην ρίχνετε την διάθεσή σας.

Υδροχόος

Τώρα θα χρειαστεί να δείξετε πολύ ουσιαστική εμπιστοσύνη σε τρία πράγματα: στον εαυτό σας στις δυνάμεις σας και στην ημέρα. Δείξτε λοιπόν αυτή την εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε.

Ιχθείς

Η ημέρα είναι σε θέση να σας φέρει πιο κοντά σε ορισμένους πιο ουσιαστικούς σας στόχους σε σχέση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Να είσαστε έτοιμοι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.