Φλερτ με τα Άστρα 31-10-2017

Η ημέρα σήμερα είναι γενικά θετική, αν και υπάρχει η περίπτωση κάποιας αναποδιάς, η οποία είναι πιθανό να μας χαλάσει τη διάθεση για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, αν και σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες έχει εξασθενήσει, παραμένει παρούσα, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές γαλήνης και ξεγνοιασιάς, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια όψη η οποία μπορεί να μας προξενήσει κάποια μικρά προβλήματα, ειδικά όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να αγχωθούμε κατά τη διάρκεια του φλερτ, ή να αναβληθούν τα ερωτικά μας σχέδια . Όπως και να 'χει ωστόσο, η Αφροδίτη δε θα μας αφήσει έτσι. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο κάνει ισχυρή την πιθανότητα ενός όμορφου και ρομαντικού ραντεβού, παρά τις δύσκολες συνθήκες.
Να στείλω;

Η ημέρα αν και είναι γενικά αρκετά θετική, καλό θα ήταν να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά αυτά που επιλέγουμε να μοιραστούμε με το αντικείμενο του πεσίματός μας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι μια καλή ιδέα, μιας και τα ρίσκα όταν μιλάμε για πολλαπλό φλερτ, είναι γενικά αρκετά μικρά. Είμαστε γοητευτικές και ελκυστικές, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούμε τα γούστα μας.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι αρκετά συντηρητικό, πλην γουστόζικο και όμορφο. Προτιμάμε σκοτεινά χρώματα και τονίζουμε την γραμμή μας, χωρίς όμως να προδίδουμε πολλά.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια λογική επιλογή. Δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε τον εαυτό μας πίσω σε πολλούς τομείς, μιας και οι πλανήτες είναι με το μέρος μας αυτήν την περίοδο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.