Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-10-2017

 Κριός – Δέκα των Ράβδων
Το άγχος σας σας στερεί στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και εκτιμείστε τον άνθρωπο που έχετε πάντα στο πλευρό σας.

Ταύρος –Οκτώ των Σπαθιών

Μπορεί να έχετε κάνει κάποια λάθος εκτίμηση όσον αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο, κάτι το οποίο τώρα ίσως σας προκαλεί κάποια σύγχυση . Σκεφτείτε καλά τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι – Επτά των Ράβδων

Ίσως κάτι σας εμποδίζει από το να σκεφτείτε καθαρά όσον αφορά τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο και γι αυτό προτιμάτε να μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μπορεί τα σχέδιά σας με το ταίρι σας να ανατραπούν σήμερα, μιας και τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας καλείστε να αντεπεξέλθετε σε δύσκολες προκλήσεις σήμερα.

Λέων – Πέντε των Σπαθιών

Είναι πιθανό η ανάγκη που είχατε να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας να μειωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω το ότι κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να ολοκληρωθούν. Χειριστείτε το θέμα με τρυφερότητα .

Παρθένος – Έξι των Κυπέλλων

Μπορεί να είστε αγχωμένοι αυτήν την περίοδο λόγω κάποιας αναστάτωσης, ωστόσο η συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου είναι τώρα το καταφύγιό σας, που σας προστατεύει από τις δυσκολίες αυτές.

Ζυγός – Έξι των Ράβδων

Δείχνετε έναν ιδιαίτερο ζήλο στο να κρατήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα της σχέσης σας ζωντανή, κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί πολύ από το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να έχετε κανονίσει κάτι με το σύντροφό σας, το οποίο αναγκαστικά θα κοντράρει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, αλλά θα καταφέρετε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να νοσταλγείτε μια πρόσφατη εποχή με το σύντροφό σας, κατά την οποία τα πράγματα μεταξύ σας ήταν καλύτερα, ωστόσο αυτή πρόκειται να επανέλθει πολύ σύντομα.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανό να αγχώνεστε για τους λάθος λόγους και να έχετε ψευδείς ανησυχίες για το σύντροφο και τη σχέση σας. Χαλαρώστε και μην βιαστείτε να κρίνετε τις καταστάσεις.

Υδροχόος – Δύο των Σπαθιών

Κάποιο λάθος του συντρόφου σας ίσως κάνει την ημέρα σας λίγο πιο δύσκολη σήμερα, ωστόσο θα είστε κατανοητικοί και δεν θα επιτεθείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο γι αυτό.

Ιχθύς – Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να αγχώνεστε για κάποιο εμπόδιο που βλέπετε να αντιμετωπίζει το ταίρι σας, ωστόσο είναι σημαντικό να του προσφέρετε το χώρο που χρειάζεται. Απλώς και μόνο το ότι είστε δίπλα του είναι βοήθεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.