Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 30-10-2017

 Ευτυχώς που έχουμε και την Σελήνη, η οποία με πολύ καλές όψεις κανονίζει να υπάρχει μια γλύκα στην ατμόσφαιρα . Κατά τα λοιπά η βασική όψη της ημέρας που ολοκληρώνεται σήμερα με ακρίβεια χιλιοστού είναι το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Σκορπιό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα, μια όψη δύσκολη, καρμική, που ξεσηκώνει μια θύελλα συναισθημάτων αλλά και λαθών.
Η δύσκολη αυτή καρμική προσέγγιση δείχνει ότι η αρχική σας προετοιμασία στον έρωτα, το παρελθόν σας, με κάποιον τρόπο σας εμπόδισε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Κάπως παραδοσιακοί στη σκέψη σας, με πολλές ζήλιες, δυσκολεύεστε σήμερα να αναπτύξετε νέες ιδέες. Μπορεί να έχετε στενοχώρια επειδή φοβάστε τη μεταβολή και την ανασφάλεια που αντιπροσωπεύει το άγνωστο. Το αποτέλεσμα είναι η έλλειψη ενθουσιασμού για την ανάπτυξη των δημιουργικών δυνατοτήτων σας στην επικοινωνία και τον έρωτα.

Ο φόβος σας από τον ερωτικό ανταγωνισμό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις . Εκτός αν ρυθμίσετε τη σκέψη σας στις ταχείες αλλαγές που συμβαίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο, θα περιορίσετε σημαντικά την πρόοδό σας. Μόλις ξεπεράσετε την τάση να αισθάνεστε αρνητικά για όλα, μπορείτε να κάνετε σχέδια για ένα πιο όμορφο ερωτικό μέλλον . Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός δίνει πολλά πλεονεκτήματα από την άλλη. Αντί του φόβου, μπορεί αν το επιλέξετε να βρείτε θάρρος να δεχτείτε το προφανές, ότι η αλλαγή είναι μέρος της ζωής. Αντικαταστήστε την αρνητική σκέψη με σχέδια που σας επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε τις υποθέσεις του έρωτα με αισιοδοξία . Κοιτάξτε το παρελθόν, το οποίο σας τραβάει πολύ την σκέψη, για τα μαθήματα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε επαρκώς τα προβλήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Δεν έχετε πραγματικά καμία εναλλακτική λύση εάν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας στη ζωή, παρά μόνον την έντονη προσκόλληση στο εδώ και το τώρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.