Ερωτοσκόπιο 30-10-2017

Η ημέρα θα έχει μια υπόγεια ένταση, παρά το γεγονός ότι η Σελήνη από τους Ιχθείς μέσω τριγώνου με τον Ήλιο από τον Σκορπιό θα επιδιώξει να φέρει το όνειρο και τον πόθο στην ζωή μας. ναι, η σεληνιακή επιρροή είναι καλή και θετική. Αλλά υπάρχει στο βάθος πεδίου το κάρμα, ο έρωτας είναι το αγκίστρι που χρησιμοποιεί το κάρμα και αυτό θα το μάθουμε μέσω του Ερμή.
Ο Ερμής λοιπόν πραγματοποιεί ένα πολύ δύσκολο τετράγωνο το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα. Ο Βόρειος Δεσμός έχει για κυβερνήτη του τον Ήλιο, το ίδιο και ο Λέων στον οποίο φιλοξενείται αυτήν την περίοδο. Δηλαδή αφορά άμεσα το κεντρικό εγώ μας, τις πεποιθήσεις μας. ο Ερμής πιέζοντας μέσω τετραγώνου τον Βόρειο Δεσμό πιέζει το εγώ μας και αυτό για τον έρωτα ποτέ δεν είναι μια εύκολη συνθήκη, όσο κι αν είναι αναγκαία. Από τον έρωτα περιμένουμε χαρές, ξεχνώντας ότι είναι ένα καμίνι ενεργειών που θέλουν να μας μεταστοιχειώσουν. Ο Ερμής ανάβει για τα καλά αυτό το καμίνι μέσα από ζήλια, κτητικότητα, παράπονα, απαιτήσεις, χρέη και οφειλές μέσα στην αγάπη . Αντέχετε δεν αντέχετε τις υψηλές θερμοκρασίες του έρωτα, σήμερα θα τις ζήσετε!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε μια κάποια εύνοια από τον Άρη. Οι Κριοί δοκιμάζετε να ρίξετε τους τόνους της αντιπαράθεσης. Οι Ζυγοί είστε για τα καλά στον κόσμο του καρμικού έρωτα και το ξέρετε. Οι Καρκίνοι επιδιώκετε μέσω της Σελήνης να έχετε μια ρομαντική συνάντηση. Οι Αιγόκεροι με την βοήθεια του Κρόνου ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε μεγάλη βοήθεια από την Σελήνη. Οι Δίδυμοι ξέρετε πώς να γοητεύσετε νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σας. Οι Τοξότες ζείτε μια θρυλική επανασύνδεση . Οι Παρθένοι είστε πολύ σταθεροί στα αισθήματά σας. Οι Ιχθείς ζείτε πιθανόν μια καινούρια εντελώς περιπέτεια που σας ξεσηκώνει. 
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να αντιμετωπίσετε την δυσκολία του Ερμή. Οι Υδροχόοι μην νομίσετε ότι έχει γίνει το δικό σας μόνο και μόνο γιατί κάποιος σύντροφος σας ρίχνει νερό στο κρασί του. Οι Λέοντες προσέξτε τις κρίσεις εγωισμού. Οι Ταύροι να προσέξετε τις άδικες υποψίες για απιστία στο ταίρι σας. Οι Σκορπιοί μην είστε εριστικοί και καχύποπτοι. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.