Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Κριός
Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα για επανασύνδεση, ούτε γενικά είναι μια εύκολη εποχή. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο όλον αυτόν τον καιρό, αλλά και αντίθεση με την Αφροδίτη, θέλετε μεν να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, αλλά σας ξεφεύγει συνεχώς η ευκαιρία.

Ταύρος

Είστε κυριολεκτικά στα καρφιά συναισθηματικά . Η Αφροδίτη προσπαθεί μέσω της δύσκολης σχέσης που έχει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον 12ο Οίκο σας να δώσει νόημα στο παρελθόν, αλλά η σχέση της με τον Πλούτωνα σας δίνει ξαφνικές αναποδιές και καθυστερήσεις. Υπομονή .

Δίδυμοι

Σήμερα ειδικά δεν έχετε την ευκαιρία για μια επανασύνδεση, παρά μόνον αν το εννοείτε με όλη σας την καρδιά . Η σχέση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, από τον 6ο Οίκο σας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας θα σας κάνει πολύ ευάλωτους, αλλά θα σας δημιουργήσει και εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Καρκίνος

Αν έχετε στον νου σας ένα ραντεβού επανασύνδεσης, σήμερα είναι η μέρα σας! Η εξαιρετικά καλή διάθεση της Σελήνης από τους φιλικούς σας Ιχθείς σας χαρίζει πολλές ευκαιρίες Η καλή της σχέση με τον Ήλιο, τον Δία, τον Ερμή από τον Σκορπιό αλλά και η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ποσειδώνα δίνουν την τέλεια βοήθεια.

Λέων

Μην επιχειρήσετε σήμερα μια επανασύνδεση αν δεν έχετε ψυχραιμία, και μάλλον δεν θα έχετε. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης από το ζώδιό σας σε κακή σχέση τετραγώνου με τον Ερμή από τον Σκορπιό σας λέει ότι δεν πρέπει να ελπίζετε πολλά από το παρελθόν, κοιτάξτε το μέλλον .

Παρθένος

Αν το θέμα σας είναι μια επανασύνδεση, καλύτερα να περιμένετε. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής από τον 3ο Οίκο σας σε κακή σχέση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας υπογράφει πολλές συναισθηματικές δυσκολίες και ίσως και κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα.

Ζυγός

Αν θέλετε να έχετε μια επανασύνδεση, θα πρέπει να βάλετε όλη σας την ψυχή σε αυτήν. Η πολυσήμαντη επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιό σας που είναι ταυτόχρονα σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θέλει να σοβαρέψετε το ερωτικό παιχνίδι, τέρμα τα ανάλαφρα ραντεβού.

Σκορπιός

Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε ερωτικά, άρα και η επανασύνδεση έχει εύνοια. Με την πολυαστρία στο ζώδιό σας η γοητεία σας κάνει τους πάντες να παραμιλούν, οπότε ποιος θα αντισταθεί σε μια πρόταση να τα ξαναβρείτε; Το θέμα είναι εσείς να αποφασίσετε τι θέλετε.

Τοξότης

Και βέβαια έχετε εύνοια για μια επανασύνδεση!. Η τέλεια σχέση του Δία με τον Ήλιο και την Σελήνη  αλλά και η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη από τον Ζυγό σας κάνουν το δώρο που θέλετε - τον άνθρωπο που αγαπάτε. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και ώριμοι και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Δεν θα λέγαμε ότι έχετε την τέλεια ημέρα για επανασύνδεση. Η θετική δράση του Κρόνου μειώνει τις πολύ δύσκολες συγχορδίες τις οποίες δημιουργεί η σχέση Αφροδίτης – Πλούτωνα, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλά παράπονα και πολλές ανεκπλήρωτες ανάγκες. Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και θα τα βρείτε και με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Καλό θα είναι να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες πριν επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Ουρανός από τον 3ο Οίκο σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον 8ο Οίκο σας θα σας κάνει να έχετε λανθασμένη εκτίμηση για τα αισθήματα τα δικά σας αλλά και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Κάντε μια κίνηση που θα σας φέρει κοντά στον άνθρωπο που σας νοιάζει! Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σε τέλεια σχέση με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Δία και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σας χαρίζει τον ουρανό με τα άστρα, κυριολεκτικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.