Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 30-10-2017

Το παθιασμένο 5, διψασμένο για ηδονές και χαρές, έρχεται να δώσει στην ημέρα μια νότα καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα και να εξυψώσει το Ερωτικό Πεπρωμένο . Το 5 είναι ένας αριθμός αισθήσεων και σωματικής έκφρασης, οπότε μην μένετε στα λόγια!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Μια τάση να αφήσετε τον εργασιακό χώρο και να κανακέψετε λίγο τον εαυτό σας είναι σωστή και να την ακολουθήσετε.  Αν συναντήσετε νέους ανθρώπους, ειδικά οι αδέσμευτοι, θα είναι πολύ εύκολο να ανάψει το φλερτ.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Μια γλυκιά ζάλη έρχεται να σας υπνωτίσει και να σας δώσει την αίσθηση ότι πρέπει κατεπειγόντως να αφεθείτε σε μια αγκαλιά . Τολμήστε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η ανάγκη σας να αφεθείτε στην δυναμική του έρωτα είναι αξιέπαινη! Όντως είναι μια μέρα φτιαγμένη για φιλιά, κάτι που ταιριάζει με την γενναιόδωρη και μάλλον ηδονόχαρη ψυχή σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Δεν σας κούρασε η ρουτίνα; Ελάτε, παραδεχτείτε το – η γλυκιά φθινοπωρινή ατμόσφαιρα σας έχει πιάσει κι εσάς και θέλετε λίγο να χαλαρώσετε με ανθρώπους που αγαπάτε. Κάντε το, δεν θα το πούμε πουθενά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Έχει ανατείλει ο δικός σας Αριθμός Πεπρωμένου, μόνο που αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε! Η τάση σας να ψάχνετε τις ηδονές όπως η μέλισσα την γύρη, μπορεί να σας κάνει να χάσετε χρόνο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το σώμα έχει τόσα δικαιώματα όσα και το πνεύμα και η ψυχή. Αυτό έρχεται να σας θυμίσει ο σημερινός Αριθμός Ερωτικού Πεπρωμένου. Να έχετε πίστη στην αγάπη, αλλά να δώσετε ευκαιρία και στο σώμα σας να την εκφράσει, όχι μόνον στην ψυχή σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είστε πολύ γοητευτικοί και αυτός ο αέρας του δύσκολου ερωτικά ανθρώπου που γενικά σας συνοδεύει θα σας κάνει ακόμα γοητευτικότερους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα για να γοητεύσετε λοιπόν, αλλά και να γοητευτείτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Όσο κι αν εσείς θέλετε να έχετε χρόνο για την δουλειά σας, θα πρέπει να έχει νόημα αυτό που κάνετε, πρέπει να έχουν νόημα οι φιλοδοξίες σας, και αυτό το νόημα έρχεται μόνον μέσα από την αγάπη . Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλλειμα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η ανάγκη σας να δώσετε στην αγάπη ένα νόημα τεράστιο και συμπαντικό, είναι πολύ σωστή. Αλλά ο δρόμος για να γίνει αυτό, μπορεί και να περνάει και μέσα από την σωματική έκφραση, μην την παραμελείτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.