Αστρολογικό Δελτίο 30-10-2017

 Διαίσθηση και μεγαλύτερη ελευθερία σήμερα. Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στους Ιχθείς θα καταφέρουμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας πιο ελεύθερους. Είναι μία στιγμή που φανταζόμαστε το μέλλον μας σε ένα πλαίσιο ονειρικό. Μην φοβηθούμε όμως, διότι τα όνειρα δεν είναι λάθος να γίνονται, καθώς με αυτά πυξίδα θα πλησιάσουμε τους ουσιαστικούς μας στόχους. Σήμερα επίσης καθοδηγούμαστε πολύ έντονα από την διαίσθησή μας.
Με το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης είναι μία πολύ καλή στιγμή να ασχοληθούμε με ζητήματα που αφορούν την υγεία μας και με θεραπείες. Με το τρίγωνο Σελήνης-Δία θα προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη, αλλά και ο κύκλος μας θα δείξει προς τα εμάς μεγάλο ενδιαφέρον .
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας οδηγεί και αυτή με τη σειρά της σε έναν κόσμο του ονείρου. Ευνοούνται πάρα πολύ οι δημιουργικές ασχολίες και η τέχνη . Μην ξεχνάμε πως οΠοσειδώνας είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων, στους οποίους γίνεται η διέλευση της Σελήνης, έτσι η επιρροή αυτή γίνεται πιο έντονη.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι επιλέξτε να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές εργασίες. Οι Κριοί είστε εργατικοί. Οι Ζυγοί χρειάζεστε ξεκούραση. Οι Καρκίνοι έχετε νέες ιδέες. Οι Αιγόκεροι κάνετε πρωτότυπες κινήσεις. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Οι Δίδυμοι να ρίξετε τους τόνους. Οι Τοξότες έχετε θετική διάθεση. Οι Παρθένοι κάντε ορισμένες υποχωρήσεις. Οι Ιχθείς έχετε μεγάλη φαντασία, με θετικό πρόσημο. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε θετικοί και έχετε κοινωνική αποδοχή. Οι Υδροχόοι να είστε άνετοι στις κινήσεις σας. Οι Λέοντες δείχνετε ενδιαφέρον για τους γύρω σας. Οι Ταύροι είστε πιο αυθόρμητοι. Οι Σκορπιοί έχετε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σελήνη
Ήλιος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Τρίγωνο
Δίας
Σελήνη
Σύνοδος
Ποσειδών
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.