Ερωτική Σελήνη 30-10-2017

Τα ένστικτά μας για να κάνουμε πολλά βήματα στον έρωτα είναι εξαιρετικά σήμερα, καθώς η διαισθητική Σελήνη στους Ιχθείς εναρμονίζεται με τον Ήλιο και τον Δία στον Σκορπιό. Ένα βαθιά ερωτικό πνεύμα είναι μαζί μας. Μια θετική κατάσταση του νου μπορεί να προσελκύσει άλλους, καθώς και ευνοϊκές συνθήκες, σε εμάς. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανησυχούμε για λεπτομέρειες ή να βασιζόμαστε υπερβολικά στο λογικό σκεπτικό σήμερα, και αυτό μας βοηθά να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.
Αυτό το βράδυ, ετοιμάστε μια κάπως ρομαντική ατμόσφαιρα, βοηθήστε το όνειρο να εκδηλωθεί. Θα είναι πολύ εύκολο να αγγίξει ο ένας την ψυχή του άλλου, αλλά και το κορμό έχει πολλά να πει! Καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα, ξυπνούν τις φαντασίες μας για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Αυτό, το χειρότερο, μπορεί να σημαίνει απλά τους πόθους που συνήθως γίνονται επικίνδυνοι όταν τους κλείνουμε σαν τιμωρημένα παιδιά στο υπόγειο του μυαλού μας.

Η δύναμη της Σελήνης σήμερα μιλάει μέσα από την διαίσθηση . Αν νιώθετε ότι κάποιος σας θέλει, να ξέρετε ότι όντως σας θέλει. Αλλά προσέξτε, και οι άλλοι θα έχουν έντονη διαίσθηση και θα ξέρουν τις δικές σας τις προθέσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.