Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-10-2017

Κριός
Δεν είναι εύκολη ημέρα, δεν είναι και εντελώς ανάποδη. Με τον Ουρανό ανάδρομο να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο πρέπει να σκεφτείτε τρόπους να ξεκαθαρίσετε το πεδίο ερωτικά με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Η δε αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού σας δίνει το τέμπο για να τολμήσετε μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος

Η Αφροδίτη μέσα από την πολύ παράξενη αντίθεση που έχει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον 12ο Οίκο σας αλλά και μέσω του τετραγώνου με τον Πλούτωνα και του εξαγώνου με τον Κρόνο σας έχει μπερδέψει για τα καλά. Δείτε πώς θα συνεργαστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε για να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Είστε σε ένα σταυροδρόμι ερωτικά. Σήμερα ειδικά η δύσκολη σχέση του Ερμή, με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα σας κάνει να βυθιστείτε σε παράπονα και ανησυχίες, ακόμα κι αν έχετε μια σχέση που φαινομενικά πηγαίνει καλά. Ηρεμήστε, μια μέρα είναι, θα περάσει.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα ερωτικά. Η εξαιρετικά καλή διάθεση της Σελήνης από τους και η καλή της σχέση με τον Ήλιο, τον Δία, τον Ερμή από τον Σκορπιό αλλά και η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σας κάνουν απέραντα γοητευτικούς και γεμάτους διάθεση για φλερτ, επιτέλους!.

Λέων

Προσέξτε σήμερα. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σε κακή σχέση τετραγώνου με τον Ερμή από τον Σκορπιό θα δώσει δύσκολες εντάσεις στις σχέσεις σας. Βέβαια η Σελήνη έχει καλή σχέση με τον Ήλιο και αυτό σημαίνει ότι θα είστε πολύ συναισθηματικοί, αλλά και πολύ ευάλωτοι οπότε προσέξτε. 

Παρθένος

Ο Ερμής σε κακή σχέση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα δονεί το κάρμα και σας κάνει ίσως να πέφτετε σε λάθη .  Προσέξτε μια πιθανή σας τάση να πείτε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά πολλά από τα μυστικά σας.

Ζυγός

Η επίδραση της Αφροδίτης που είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη σας κάνει να ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για τις σχέσεις σας, αλλά να έχετε αντιρρήσεις και παράπονα ακριβώς για αυτά που πρέπει να κάνετε, νιώθετε θύματα του ίδιου σας του εαυτού.

Σκορπιός

Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό και σε τόσο καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στον ερωτικό τομέα, είστε παντοδύναμοι και πολύ θελκτικοί. Αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με σύνεση τα όπλα σας και να μην κάνετε εφήμερες σχέσεις.

Τοξότης

Είναι πολύ καλή η ημέρα, η σχέση του Δία με τον Ήλιο και την Σελήνη αλλά και η καλή διάθεση του Κρόνου μπορεί να σας χαρίσει  μια πολύ δυνατή νέα σχέση με πολλές προοπτικές ή να σας χαρίσει την επανασύνδεση που ποθείτε.

Αιγόκερως

Η ευεργετική δράση του Κρόνου κάπως απαλύνει την δυσκολία του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, αλλά η ημέρα παραμένει δύσκολη. Θα πρέπει να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε αδιάφοροι συναισθηματικά .

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα σας κάνει να σκεφτείτε δυο και τρεις φορές πριν αφεθείτε σε μια νέα σχέση ή πριν επιστρέψετε σε μια αγκαλιά από το παρελθόν . Γενικά είστε σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης όλου του ερωτικού πεδίου, με κάθε τρόπο.

Ιχθείς

Η Σελήνη σήμερα με μια πληθώρα θετικών ενεργειών κάνει την ψυχή σας να δονείται ονειρικά. Ανοίγουν οι πύλες του κεραυνοβόλου έρωτα, αλλά σας δίνονται ευκαιρίες και για μια εκπληκτική επανασύνδεση, αν αυτό είναι που θέλετε. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.