Φλερτ με τα Άστρα 30-10-2017

Η ημέρα σήμερα θα είναι πολύ θετική, μιας και η επιτυχία θα είναι ένας από τους βασικούς τομείς που θα την χαρακτηρίσουν. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρουμε πολλά όσον αφορά τον επαγγελματικό μας τομέα, ενώ η τύχη μας όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι θα είναι εξίσου υψηλή, με την γοητεία και τον μαγνητισμό μας να αυξάνονται ραγδαία. Οι λόγοι για τα θετικά αυτά κομμάτια της ημέρας θα είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και φυσικά η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, η οποία για ακόμη μια φορά κάνει την ημέρα μας ευχάριστη και παραγωγική. Είναι πιθανό ωστόσο να γνωρίσουμε και κάποια εμπόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τα οποία είτε θα μας καθυστερήσουν, είτε θα αναβάλλουν εντελώς κάποια από τα σχέδιά μας, γεγονός το οποίο μπορεί να μας δημιουργήσει έναν μικρό εκνευρισμό.
Να στείλω;

Γενικά η ημέρα σήμερα είναι θετική και τυχερή, κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι πιθανό να γνωρίσουμε μια επιτυχία στο ηλεκτρονικό φλερτ, ωστόσο ο εκνευρισμός μας δεν πρέπει να μπει στη μέση.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε τον εαυτό μας πίσω σήμερα, εάν και εφόσον αυτό που θέλουμε είναι να φλερτάρουμε με αγνώστους. Ο μαγνητισμός μας είναι πολύ δυνατός και η διάθεσή μας θετική.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η σημερινή ημέρα ζητάει χρώμα και φόρμα. Καλό θα ήταν να επιλέξουμε αντιθετικά μεταξύ τους χρώματα, τα οποία να ταιριάζουν και με τη φόρμα του ρούχου το οποίο επιλέγουμε.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια λογική επιλογή, μιας και οι πλανήτες φαίνονται πολύ θετικοί και δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε τον εαυτό μας πίσω όσον αφορά τις αυθόρμητες επιθυμίες μας σήμερα.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.