Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-10-2017

 Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων
Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε πως είστε μπερδεμένοι σε σχέση με τα συναισθήματά σας στην αρχή της ημέρας, ωστόσο αυτό θα διαρκέσει μόνο μέχρι να βρεθείτε με το σύντροφό σας.

Ταύρος – Εννιά των Πεντάκτινων

Η κούραση και το άγχος το οποίο έχετε λόγω του πιεστικού εργασιακού σας περιβάλλοντος θα είναι ένας από τους λόγους που ίσως φερθείτε λίγο απόμακρα σε σχέση με το ταίρι σας.

Δίδυμοι – Οι Ερωτευμένοι

Εάν είστε ελεύθεροι, μια καινούργια και γεμάτη ενθουσιασμό εμπειρία, είναι πολύ πιθανό να περιμένει να αυξήσει τη θετική σας διάθεση και την ερωτική σας γαλήνη σήμερα.

Καρκίνος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Η κούραση μπορεί να είναι παρούσα, ωστόσο τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας δε θα λείψουν σήμερα. Η αγάπη και η στοργή που νιώθετε προς το ταίρι σας πολλαπλασιάζεται με το δευτερόλεπτο.

Λέων –Η Εγκράτεια

Κάποιο άγχος ίσως σας στερήσει την απόλυτη γαλήνη που νιώθατε κατά την εκκίνηση της ημέρας σας, ωστόσο ο σύντροφός σας θα φροντίσει να την επαναφέρει πολύ γρήγορα.

Παρθένος – Επτά των Σπαθιών

Είναι πιθανό να νιώθετε πως απομακρύνεστε από το ταίρι σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο γνωρίζετε πως αυτό οφείλεται στο απαιτητικό σας πρόγραμμα και δεν είναι κάτι μόνιμο.

Ζυγός – Εννιά των Κυπέλλων

Δεν υπάρχει λόγος να απαιτείτε περισσότερα από το ταίρι σας κάθε φορά που κάνει κάποια ρομαντική κίνηση. Μπορεί να είστε κουρασμένοι και αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο φέρεστε έτσι.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Υπάρχει η περίπτωση να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο εμπόδιο σήμερα, το οποίο θα απειλήσει τα σχέδια που κάνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας γα να το νικήσετε.

Τοξότης – Εννιά των Σπαθιών

Ίσως είχατε εκτιμήσει λάθος κάποια κατάσταση, γεγονός που τώρα σας ανατρέπει τα σχέδια και σας κάνει να αγχώνεστε για το εργασιακό σας μέλλον . Ζητήστε βοήθεια από το σύντροφό σας.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Μπορεί να νιώσετε πως κάποιες εξωτερικές ενέργειες παλεύουν εναντίων της σχέσης σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας, είστε αποφασισμένοι να νικήσετε.

Υδροχόος – Δύο των Σπαθιών

Ίσως είστε διχασμένοι σε σχέση με κάποια πρόταση που σας έχει κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την ευθύνη της απόφασής σας. Μην βιαστείτε να δώσετε μια απάντηση.

Ιχθύς – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα λόγω έλλειψης επικοινωνίας με το ταίρι σας, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει μεταξύ σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.