Φλερτ με τα Άστρα 29-10-2017

>Η σημερινή ημέρα, αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητική στο σύνολό της, έχει κάποια εμπόδια τα οποία είναι πιθανό να μας στερήσουν την καλή μας διάθεση κατά καιρούς. Όψεις όπως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό, είναι πιθανό να προκαλέσουν αναταραχές σε σχέση με θέματα επικοινωνίας στον επαγγελματικό μας χώρο, καθώς και στην ερωτική μας ζωή . Μπορεί να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σε "άλλη σελίδα" με τους ανθρώπους που επικοινωνούμε και συχνά θα πρέπει να εξηγήσουμε τις προθέσεις και το σκεπτικό μας, κάτι το οποίο πρόκειται να μας κουράσει αρκετά. Ωστόσο το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και ακόμη περισσότερο η σύνοδος του Ήλιου με το Δία θα είναι δύο όψεις οι οποίες θα χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης και αισιοδοξίας.
Να στείλω;

Γενικά μπορούμε να ανοίξουμε κουβέντα με το άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά, αρκεί πρώτα να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας το τι είναι αυτό που θέλουμε και ζητάμε από εκείνο.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι μια καλύτερη επιλογή, μιας και η άψογη επικοινωνία συνήθως δεν είναι απαραίτητη σε αυτά τα πράγματα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός μας αυξάνονται κατά το τέλος της ημέρας.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η καλύτερη επιλογή για σήμερα θα ήταν κάτι το χρωματιστό, ωστόσο διακριτικό, με σχετικά αυστηρή φόρμα σε σχέση με το σώμα μας. Το πατούμενο πρέπει να είναι εξίσου κομψό.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια επιλογή η οποία το πιο πιθανό είναι να μην μας προξενήσει προβλήματα, ωστόσο πρέπει πάντα να προσέχουμε και να είμαστε σίγουρες γι αυτό που θέλουμε να βρούμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.