Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 29-10-2017

Ο μήνας φθάνει στο τέλος, αλλά εξακολουθείτε να πνίγεστε στην γραφειοκρατία αντί να πνίξετε το ταίρι σας στα φιλιά; Το σημερινό σεληνιακό χορευτικό με τον Κρόνο είναι ακριβώς η εποικοδομητική ενέργεια που χρειάζεστε για να συνδέσετε χαλαρά την ερωτική ζωή με το τέλος δύσκολων καθημερινών –ίσως και ανούσιων – εργασιών και να πάρετε την ικανοποίηση ότι κάνατε αυτό που πρέπει, στην ώρα που πρέπει, και δικαιούστε μια αγκαλιά .  Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε το γραφείο σας, να καθαρίσετε τη λίστα των εργασιών σας και να αδειάσετε τα ψυχικά σας ντουλάπια. Αν είστε ζώδιο της φωτιάς, Κριός, Λέων ή Τοξότης, αυτό είναι πιο εύκολο από ό, τι για άλλους, αλλά όλοι θα επωφεληθούμε από λίγη περισσότερη διανοητική σαφήνεια και πολύ λιγότερη ακαταστασία και στα πρακτικά θέματα και στα συναισθηματικά .
Η Σελήνη βγαίνει Κενή Πορείας μετά τις 6 το απόγευμα προσοχή. Η ενέργειά της όμως μας βοηθάει, εναρμονίζοντας την ψυχή με το μυαλό και δείχνοντας τρόπους να συνδυάσουμε την πρακτικότητα με την καινοτομία και τη σύμβαση με την πρόοδο.

Σήμερα το πρωί αντιμετωπίζουμε, μια δύσκολη σχέση ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, η οποία μπορεί να μας αγχώσει ή να μας επιδεινώσει την διάθεση σε πνευματικά επίπεδα. Είμαστε γρήγοροι όμως στις αποφάσεις, αλλά ίσως και αρκετά ευφυείς υπό αυτήν την επιρροή. Μπορούμε να σκεφτόμαστε υπό αγχωτικές ή ταραχώδεις συνθήκες, καθώς νιώθουμε πίεση να κάνουμε τα πράγματα γρήγορα. Αυτή δεν είναι μια καλή διέλευση για την επικοινωνία με άλλους (τείνουμε να διακόψουμε ή να πηδήσουμε σε συμπεράσματα) ή για την επίτευξη συμφωνιών (πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων). Άρα, ούτε για μόνιμες σχέσεις που θα θεμελιωθούν σήμερα βολεύει – αν απογυμνώσουμε μια σχέση από το ρομαντικό στοιχείο θα δούμε ότι στην ουσία είναι μια συμφωνία εταίρων, μια σύμβαση. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα λάκτισμα για να προχωρήσουμε σε μια συγκεκριμένη προσπάθεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.