Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-10-2017

Να το πάλι το 13 μπροστά μας! το 13 των ξαφνικών αποφάσεων, των καρμικών λαθών, της έντασης, του φόβου για το άγνωστο, της σαγήνης που δημιουργεί αυτός ο φόβος για το άγνωστο. Το αγαπάμε το 13, είναι η πύλη για ανώτερες διαστάσεις κι ένα παράξενο κλειδί ισορροπιών που ξεφεύγουν από την συνηθισμένη μας αντίληψη για το τι είναι ισορροπημένο. Επίσης το αγαπάμε γιατί δίνει κεραυνοβόλους έρωτες, ακόμα κι αν θα πληρώσουμε κάποιο τίμημα αργότερα πάντα ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι σημαντικός!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Το 13 μιλάει στην ψυχή σας και σας λέει ότι ίσως και να έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα λάθος, να αφεθείτε σε μια ερωτική παρόρμηση. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μετρήστε τις δυνάμεις σας, αν θα αντέξετε τις συνέπειες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Πάντα είστε κάπως επιφυλακτικοί και μουδιασμένοι στο φλερτ. Το 13 ρίχνει αυτές τις άμυνες και σας λέει να φτάσετε στο τέλος του κόσμου για μια αγάπη . Θα το τολμήσετε;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το λάθος που μπορείτε να κάνετε σήμερα σχετίζεται με τους πόρους σας, και τους συναισθηματικούς και τους υλικούς. Δεν κουραστήκατε να δίνετε τα πάντα σε όλους και να μένετε χωρίς κάλυψη στις βασικές σας ανάγκες; Αν κουραστήκατε, κάντε κάποια επιλογή τι δίνετε σε ποιους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Το 13 είναι μια μυστική μορφή του 4.  Σε εσάς ειδικά λοιπόν ψιθυρίζει ότι έχετε την δύναμη να μεταστοιχειώσετε την ερωτική σας ζωή, να την κάνετε πλούσια και ενδιαφέρουσα. Ναι, αλλά αυτό μπορεί να περνάει και μέσα από προβλήματα, να είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Το 13 θα σας δώσει έναν μεγεθυντικό φακό μέσα από τον οποίο θα δείτε όλο σας το ερωτικό παρελθόν σαν να είναι σε τεράστιες διαστάσεις. Αυτό μπορεί να σας φοβίσει γιατί μεγαλοποιούνται και τα πάθη και τα ενδεχόμενα λάθη . Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το 13 δεν έχει την δύναμη να αλλάξει το δικό σας πεπρωμένο, ειδικά σήμερα που έχει ρίζες στο 11. Να ξέρετε ότι μπορείτε να μεταστρέψετε όποια στιγμή θέλετε την ερωτική σας ζωή, είναι δικές σας οι αποφάσεις .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Έχετε μια μυστική σχέση με το 13, ο δικός σας Αριθμός Πεπρωμένου είναι ιερός και παράξενος όπως είναι και το 13. Δώστε σημασία στην εσωτερική σας διαίσθηση και ακολουθήστε την με ευλάβεια.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η σημερινή ημέρα μπορεί να ξεσηκώσει στην ψυχή σας και στο μυαλό σας πολύ εγωιστικές τάσεις. Μείνετε όσο μπορείτε συντονισμένοι με την βαθιά σας ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους και παραμερίστε τα εγωιστικά παιχνίδια.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Το 13 πάντα προσπαθεί να σας παγιδεύσει και πάντα του ξεφεύγετε. Έχετε πολλές δυνάμεις και το ξέρετε. Μην αφήνεστε να χάσετε τον προσανατολισμό σας, η αγάπη είναι το προνομιακό σας πεδίο και χειρίζεστε καλά τις ενέργειές της παρά τους κλυδωνισμού
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.