Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017

Κριός
Μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία που σας δίνει τώρα η ημέρα και να γίνετε εσείς οι ίδιοι πιο θετικοί. Αυτό δεν αφορά στην τελική μόνο εσάς, αλλά και το πρόσωπο που σας αφορά.

Ταύρος

Η ημέρα σας χαρίζει μία ευχάριστη διάθεση, την οποία θέλετε να απλώσετε και να μεταδώσετε και σε άλλους. Πράγματι η ημέρα μπορεί και να αποτελέσει πραγματική ευκαιρία για εσάς.

Δίδυμοι

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτή τη στιγμή. Είσαστε αρκετά εκνευρισμένοι και εύκολα προκαλείτε εντάσεις. Αποφύγετε καλύτερα για σήμερα κάποια κίνησή σας.

Καρκίνος

Κατά την σημερινή κατάσταση, εσείς θα μπορείτε να μάθετε πολλά, μέσα από τις διάφορες εμπειρίες που αντλήσατε από το παρελθόν σας, στον αισθηματικό σας τομέα.

Λέων

Μπορείτε να δείτε μία πιο θετική πλευρά στα πράγματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα υποστηρίξει πολύ τις κινήσεις σας σήμερα. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η ημέρα για εσάς δίνει ορισμένες δυσκολίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ότι εύκολα θα εκνευρίζεστε. Η ημέρα, ειδικά για την προσπάθεια επανασύνδεσης, θα είναι δύσκολη.

Ζυγός

Η θετική σας διάθεση δεν κρύβεται και μάλιστα φτιάχνει και την διάθεση των άλλων. Αυτό είναι κάτι το οποίο ακόμα και στον δύσκολο κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος θα παίξει τον θετικό του ρόλο.

Σκορπιός

Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα. Σήμερα καταφέρνετε να μάθετε κάποια εσωτερική σας αλήθεια που σας πάει πιο κοντά στο να μάθετε πώς το προσεγγίσετε τον στόχο σας.

Τοξότης

Αφήστε πράγματα μικρότερης αξίας και επικεντρωθείτε σε αυτό το οποίο πραγματικά έχει νόημα στην αισθηματική σας ζωή . Αν χρειαστεί κάνετε κάποια σχετική συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά.

Αιγόκερως

Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει με την εσωτερική ανασκόπηση του ερωτικού σας παρελθόντος, η ημέρα είναι σημαντική.

Υδροχόος

Τώρα μπορείτε να αποδείξετε πως αξίζει κάποιος να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Χαλαρώστε και μην αγχωθείτε να πετύχετε αυτόν τον στόχο, μονό έτσι θα έχετε αποτελέσματα.

Ιχθείς

Αν και με μεγάλο αυθορμητισμό θα καταφέρετε να κάνετε ορισμένες κινήσεις πολύ στοχευμένες αυτή τη στιγμή, θα αποδειχθεί εξίσου σημαντικό το να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.