Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-10-2017

 Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων
Μπορεί να υπάρξει κάποια αναταραχή στη σχέση σας η οποία θα σας κάνει να πανικοβληθείτε, ωστόσο η άμεση τρυφερή αντίδραση του συντρόφου σας θα σας ηρεμήσει.

Ταύρος – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος βήμα όσον αφορά τη σχέση σας και να έχετε υπολογίσει με λάθος τρόπο τις αντοχές σας και την αντιληπτικότητά σας σε σχέση με πιθανούς κινδύνους.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Η σύνδεση που έχετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο φαίνεται να περνάει σε ένα κοσμικό επίπεδο αυτήν την περίοδο, καθώς η προσοχή σας εστιάζεται αποκλειστικά στην ερωτική σας ζωή .

Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης

Μπορεί οι προτεραιότητές σας να έχουν αλλάξει τελευταία, κάτι το οποίο θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για το ενδιαφέρον που τρέφετε για τη σχέση σας, ωστόσο είναι απλά μια προσωρινή αίσθηση.

Λέων – Έξι των Σπαθιών

Ίσως θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή, ώστε να ανανεώσετε τη σχέση σας, ωστόσο δεν είστε σίγουροι ως προς το ποια θα είναι αυτή. Χαλαρώστε και εκτιμείστε τις καταστάσεις.

Παρθένος – Δύο των Σπαθιών

Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά απόψεων στη σχέση σας, η οποία διαταράσσει την επικοινωνία σας με το ταίρι σας, ωστόσο η πνευματική σύνδεση που έχετε μαζί του δε θα σας αφήσει να αγχώνεστε για πολύ.

Ζυγός – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως έχετε κουραστεί αυτήν την περίοδο από κάποιον τομέα της σχέσης σας ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάποια δραστική αλλαγή, απλά προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

Σκορπιός – Πέντε των Κυπέλλων

Είναι πολύ πιθανό να έχετε την αίσθηση πως το ταίρι σας δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο θα θέλατε για το μέλλον της σχέσης σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο νομίζετε.

Τοξότης – Εννιά των Ράβδων

Ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια του αγαπημένου σας προσώπου ώστε να παλέψετε κάποιους εσωτερικούς σας δαίμονες αυτήν την περίοδο. Η μάχη αυτή θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσετε πως έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο στην πορεία θα καταλάβετε πως η σχέση σας είναι ο βασικός σας στόχος.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Μπορεί να ταλαντεύεστε σε σχέση με κάποια σας πράξη όσον αφορά το κατά πόσο ήταν ηθική ή όχι. Ζητήστε τη γνώμη του αγαπημένου σας προσώπου ώστε να απαλλαχθείτε από το άγχος αυτό.

Ιχθύς – Η Δικαιοσύνη

Η δύναμη σας αρχίζει να γίνεται όλο αι πιο ισχυρή, ενώ νιώθετε πως η στήριξη που λαμβάνετε από το ταίρι σας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που σας βοηθάει να σταθείτε δυνατοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.