Ερωτική Σελήνη 29-10-2017

Oops! She did it again! Η Σελήνη λέμε, κάνει πάλι αυτό το παράξενο μαγικό χορευτικό και βγαίνει σε κρίσιμες για τον έρωτα ώρες Κενή Πορείας. Από τις 6 το απόγευμα και μετά, έχετε κανονίσει πρώτο ραντεβού, ραντεβού επανασύνδεσης, μια σημαντική συνάντηση; Μην το δένετε κόμπο το όποιο αποτέλεσμα. Η Σελήνη εκείνη την ώρα, και μέχρι αύριο – 30 του μήνα – ταξιδεύει από τον επαναστάτη Υδροχόο στους ονειρικούς Ιχθείς, αλλά είναι μεθυσμένο το φεγγαράκι και δεν βρίσκει τον δρόμο για το σπίτι του. Πάρτε χαλαρά την ημέρα, μην πάρετε αποφάσεις, μην διανοηθείτε καν να βάλετε θεμέλιο σχέσεων. Χαρείτε την δημιουργική ασάφεια, που όπως και να το κάνουμε έχει μπει για καλά στην μόδα!
Δεδομένου ότι το φεγγάρι είναι στενά συνδεδεμένο με τη διαίσθησή μας και τα ένστικτά μας, ακολουθώντας το ταξίδι του όταν έχουμε φάση Κενή Πορείας θα βοηθηθείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές στη ζωή . Έχει ειπωθεί ότι η Σελήνη Κενή Πορείας είναι σαν να οδηγείτε σε μια σήραγγα όπου η κεραία σας δεν είναι σε θέση να πάρει τα ραδιοσήματα, ή να είναι σε προσωρινό κενό, όπου η αντίληψη είναι παραμορφωμένη.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας που έχουμε Σελήνη Κενή Πορείας κάντε:

- Συνήθεις εργασίες.

- Διαλογισμό - αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να πάει προς τα μέσα η συνείδησή σας. Θα είστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι μετά.

- Διακοπή κακών συνηθειών - αν μπορείτε να αποφύγετε κατά τη διάρκεια ενός κενού φεγγαριού έναν εθισμό, μετά θα είναι παιχνιδάκι να σταματήσετε ό,τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

- Δημιουργικά χόμπι.

- Συνήθη καθαρισμό.

- Άσκηση .

- Χαλάρωση .

Κατά τη διάρκεια ενός κενού φεγγαριού όπως τώρα, αποφύγετε:

- Να κάνετε σημαντικά σχέδια . Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό που θέλετε ή θα συμβεί διαφορετικά από το αναμενόμενο.

- Καινούρια «σύσκεψη μυαλών» - νέες ιδέες δεν εκδηλώνονται ποτέ ή θα αντιστραφούν.

- Να ξεκινήστε κάτι καινούργιο - τα πράγματα που ξεκίνησαν δεν τελειώνουν ποτέ ή χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο για να ολοκληρωθούν. Οι νέες γνωριμίες είναι βραχύβιες. Εάν συναντήσετε κάποιον κατά τη διάρκεια της ημέρας, η αλληλεπίδραση δεν θα έχει νόημα, αλλά και να έχει πιθανώς θα είναι διαφορετική από την αναμενόμενη.

- Αποφύγετε να αγοράστε κάτι που έχει σημασία - οι αγορές που πραγματοποιούνται δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ, θα υποβαθμιστούν ή θα πρέπει να επιστραφούν για απρόβλεπτους λόγους.

- Μην κάνετε οτιδήποτε απαιτεί πολλή συγκέντρωση - θα χρειαστείτε πολύ περισσότερη ενέργεια . Εάν δεν έχετε άλλη επιλογή, διαλογιστείτε εκ των προτέρων, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο κεντροθετημένοι.

- Προγραμματισμένα ραντεβού: θα πρέπει να αλλαχτούν ή να αναπρογραμματιστούν ή μπορεί να αλλάξουν τα πάντα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.