Ερωτοσκόπιο 29-10-2017

Σήμερα ασχολούμαστε με τον εσωτερικό μας κόσμο. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να δούμε με έναν πιο λογικό τρόπο τον εσωτερικό αισθηματικό μας κόσμο και αν μάθουμε πολλά από τις εμπειρίες του ερωτικού μας παρελθόντος. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης θα μας βοηθήσει σημαντικά, καθώς μας υποστηρίζει έτσι ώστε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας και να αποκτήσουμε θετική ψυχολογία.
Προσοχή όμως με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή, καθώς εξαιτίας αυτού μπορεί εντελώς αναίτια να προκληθούν ορισμένες αχρείαστες εντάσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε καλή διάθεση. Οι κριοί είσαστε πλέον πολύ πιο χαλαροί. Οι Ζυγοί καταφέρνετε να εξισορροπήσετε καταστάσεις. Οι Καρκίνοι είσαστε αισιόδοξοι. Οι Αιγόκεροι μαθαίνετε πράγματα από το παρελθόν σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μην βγαίνετε από το θετικό κλίμα. Οι Δίδυμοι αποφύγετε εντάσεις. Οι Τοξότες δώστε τόπο στην οργή. Οι παρθένοι δυσκολεύεστε να βρείτε ισορροπίες. Οι Ιχθείς είσαστε πιο ήρεμοι συγκριτικά. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έρχεστε πιο κοντά εμ το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Υδροχόοι είσαστε αυθόρμητοι. Οι Λέοντες έχετε καλή διάθεση. Οι Ταύροι δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Οι Σκορπιοί γίνεστε συγκεκριμένοι και αναλυτικοί. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.