Αστρολογικό Δελτίο 29-10-2017

Βαθιά ενδοσκόπηση σήμερα, αλλά και κοινωνικό ενδιαφέρον . Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο πρόκειται να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα στην ψυχή μας και να κάνουμε με πολύ λογικά μέσα την ανάλυση της κατάστασης που βιώνουμε. Είναι μία στιγμή που θα μάθουμε πράγματα για τον εαυτό μας που αφορούν στις εμπειρίες και το παρελθόν μας. Όμως, χάρις το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού, δεν θα μείνουμε στο εσωτερικό, αλλά θα δείξουμε πολύ ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα κοινά, δείχνοντας συμπαράσταση σε όσους μας έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, θα αυξηθεί η αποδοχή μας από συνεργάτες, προϊσταμένους ή και υφισταμένους.
Με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης η διάθεσή μας θα είναι θετική και θα μας επιτρέψει να πάρουμε πρωτοβουλίες. Παρόλα αυτά, καλύτερο θα ήταν να αποφύγουμε να ασχοληθούμε με νέα ξεκινήματα, καθώς ως προς αυτό, το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή επηρεάζει αρνητικά.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε σταθεροί και ευδιάθετοι. Οι Κριοί αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί έχετε καλή ψυχολογία. Οι καρκίνοι ανανεώνεστε. Οι Αιγόκεροι βάζετε το πρόγραμμά σας σε λογική βάση. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είναι μία στιγμή που χρειάζεστε προσοχή. Οι Δίδυμοι προσέξτε τις μεγάλες εντάσεις. Οι Τοξότες να είσαστε ψύχραιμοι. Οι Παρθένοι πρέπει να αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Οι Ιχθείς είσαστε πιο ήπιοι. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε μία τάση να ασχολείστε με τα κοινά. Ο Υδροχόοι να είσαστε έτοιμοι για πρωτοβουλίες. Οι Λέοντες έχετε την ψυχική δύναμη να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Οι ταύροι θα χρειαστείτε πλαίσιο ασφάλειας. Οι Σκορπιοί έχετε συγκέντρωση της εσωτερικής σας δύναμης. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Ποσειδών
Σελήνη
Τετράγωνο
Ερμής
Σελήνη
Τρίγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Εξάγωνο
Κρόνος
Σελήνη
Εξάγωνο
Ουρανός
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.