Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 28-10-2017

<p>Τρεις πολύ θετικές αν και ελάσσονες όψεις ορίζουν το σκηνικό της ημέρας. Ο Ήλιος κάνει ένα πολύ υποστηρικτικό πεντάγωνο με τον Πλούτωνα, η Αφροδίτη προσεγγίζει θετικά τον ανάδρομο Ποσειδώνα και ο Άρης κάνει μισό εξάγωνο με τον Δία. Όλο το πλανητικό οπλοστάσιο είναι στην διάθεσή μας, αλλά με σιγαστήρα! Λεπτές αποχρώσεις στον έρωτα, υπονοούμενα και κινήσεις ερωτικές μεν αλλά όχι ξεκάθαρες είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Στην ουσία οι πλανήτες ευνοούν το παιχνίδι, αλλά όχι την κορύφωση . Πολύ, πολύ σeξι ενέργεια!
Μεγάλο ρόλο θα παίξει η καλή διάθεση του Άρη. Η αποφασιστική δράση στον έρωτα, παρά το ότι ο Άρης στον Ζυγό είναι σε Πτώση, έρχεται φυσικά τώρα. Έχετε τη δύναμη της θέλησης, τη ζωντάνια και την ενέργεια και μπορείτε να τις κατευθύνετε προς την επίτευξη των πιο υψηλών στόχων σας. Έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε, να διακλαδώσετε το ερωτικό παιχνίδι ή να αναλάβετε περισσότερες προκλήσεις . Η επιθυμία να αναλάβετε δράση για τα καλά ή για να βελτιώσετε τη ζωή σας είναι ισχυρή τώρα. Και με την υπογραφή του Άρη, δηλαδή του ενεργοποιητή της αντρικής λίμπιντο . Πολύ, μα πολύ καλή επιρροή.

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό κινείται για την επίτευξη του εξαγώνου με τον Πλούτωνα, όψη που θα έρθει στις 9 Νοεμβρίου. Σαν προάγγελος αυτής της θετικής επιρροής η σημερινή τους σχέση μας γεμίζει δυναμισμό στο ερωτικό πεδίο. Η ισχύς σας είναι πιο ανανεωμένη τώρα, και μέσω της σωστής εφαρμογής της, προκύπτει ευνοϊκό αποτέλεσμα στον έρωτα. Ενώ μερικές φορές χειρίζεστε μια κατάσταση με δυσκολία, σε ένα φλερτ για παράδειγμα, για να πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορείτε τώρα να το επιτύχετε με την ισχυρή σας βούληση. Πιο ισχυροί από το συνηθισμένο, επιδεικνύετε αποφασιστικότητα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας ή για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όσα έχουν ήδη τελειώσει. Είναι μια ευκαιρία να εξαλειφθούν τα μη απαραίτητα και τα ξεπερασμένα μοτίβα των σχέσεων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.