Φλερτ με τα Άστρα 28-10-2017

Η σημερινή ημέρα, αν και γενικά αρκετά θετική, είναι πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει κάποια σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας με ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός το οποίο μπορεί να κάνει την ομαλή κύλιση διάφορων εργασιών της καθημερινότητας πολύ δύσκολη σήμερα. Ωστόσο το γεγονός πως ο Ήλιος σήμερα παραμένει σε σύνοδο με το Δία, καθώς και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα είναι όψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα προβλήματα της έλλειψης σωστής συνεννόησης που θα έχουμε με τα κοντινά μας αυτά άτομα, ενώ ταυτόχρονα θα μας κάνουν πιο θετικούς και χαρούμενους, ειδικά όσο η ημέρα θα πλησιάζει προς το τέλος της.
Να στείλω;

Γενικά η ημέρα είναι σχετικά τυχερή, ωστόσο η έλλειψη σωστής επικοινωνίας και η κυκλοθυμία όσον αφορά το συναισθηματικό μας κόσμο δε θα είναι θετικά στοιχεία για το ψηφιακό μας φλερτ.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αν και πάλι η επικοινωνία παίζει έναν κάποιο ρόλο και σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι ωστόσο βασικό στοιχείο της. Αυτό σημαίνει πως ένα πολλαπλό φλερτ δεν είναι εκτός συζήτησης.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι κομψό και γουστόζικο όσον αφορά το σχέδιο, ωστόσο η χρωματική αρμονία επιτρέπεται να βγει λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα, μιας και η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και του Δία θα λειτουργήσει ως "προστάτης" των αποφάσεών μας, ωστόσο πρέπει πάντα να προσέχουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.