Ερωτική Σελήνη 28-10-2017

Επιτέλους, μια πραγματικά όμορφη ημέρα για τον έρωτα, με την υπογραφή της Σελήνης! Μετά την ολοκλήρωση του 1ου τετάρτου από την Νέα Σελήνη και το πάντα δύσκολο τετράγωνο με τον Ήλιο που έθεσε τις βάσεις για μια ανεξαρτησία – ας μην ξεχνάμε πως η Σελήνη είναι στον Υδροχόο – έρχεται ένα διπλό τρίγωνο σε αέρινη βάση ανάμεσα στην Σελήνη και το ζεύγος των εραστών του ουρανού, της Αφροδίτης και του Άρη, που είναι και οι δύο στον Ζυγό, να απογειώσει το ερωτικό πεδίο! Κάντε φλερτ, όχι πόλεμο!
Ποιο είναι το συνολικό αποτέλεσμα από μια τόσο καυτή πλανητική επιρροή, και μάλιστα με την Σελήνη να αυξάνει σε δυνάμεις;

Μια ευχάριστη συναισθηματική ή σeξουαλική εμπειρία μπορεί να είναι μέρος της εικόνας τώρα. Τα συναισθήματά σας είναι πνευματικά, η επιθυμία σας για ζωή είναι ισχυρή, και είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε με μια χαρά που ξεπερνάει την συνήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα ουδέτερο για τα συναισθήματά σας τώρα, όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για όλα τα θέματα γύρω από το σπίτι, τη σeξουαλική δραστηριότητα, και οτιδήποτε που περιλαμβάνει την τοποθέτηση της καρδιάς σας σε αυτό που κάνετε.

Η σeξουαλική και δημιουργική ενέργεια είναι υψηλή τώρα. Είστε πεινασμένοι για την εμπειρία - θέλετε να θέσετε σε δράση πολλά από τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Αυτή  θα μπορούσε επίσης να είναι μια μέρα που θα αναλάβετε το προβάδισμα και θα κάνετε την κίνησή σας για μια πρώτη επαφή. Θα μπορούσατε να είστε παρορμητικοί με τις αγάπες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Έχετε τώρα την ευκαιρία να αναλάβετε την πρωτοβουλία για να επιτύχετε αρμονία και σeξουαλική εκπλήρωση. Οι κοινωνικές σχέσεις είναι παθιασμένες και ίσως απαιτητικές ή ακραίες. Οι ρομαντικές σας παρορμήσεις μπορεί να είναι πιο δυνατές και πιεστικές. Υπάρχει κάποιο επίπεδο ανταγωνισμού στις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους. Με λίγα λόγια, έρωτας και πάλι έρωτας! Όπως λέμε πάντα σε τέτοιες ημέρες, καλό κυνήγι στα μονοπάτια του έρωτα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.