Αστρολογικό Δελτίο 28-10-2017

Ευκαιρία για ορισμένες πολύ ιδιαίτερες επαγγελματικές στρατηγικές. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα πρόκειται να μας στηρίξει έτσι ώστε να επενδύσουμε την λογική μας στην δημιουργία νέων σχεδίων και στρατηγικών σε ζητήματα καριέρας. Έχουμε την τάση τώρα να μην αποκαλύπτομε τις προθέσεις και τα σχέδιά μας και έχουμε ευκολία στο να δρούμε μυστικά . Η προσαρμοστικότητα και η αποκωδικοποίηση των καταστάσεων είναι βασικά χαρακτηριστικά της όψης.
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους. Είναι λάθος να κλείσετε σήμερα συμφωνίες, καθώς οι άνθρωποι τώρα ψεύδονται και εκμεταλλεύονται πιο εύκολα και επιδέξια τους άλλους.
Με το τετράγωνο Ηλίου-Σελήνης, πρόκειται να έχουμε κάποια εσωτερική ένταση . Οδηγούμαστε στα άκρα, καθώς άλλες στιγμές έχουμε στυγνή λογική και απρόσωπη και άλλοτε παρακινούμαστε από τοσυναίσθημα τόσο πολύ που κάνουμε παράλογες πράξεις.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Οι Κριοί να είστε επιφυλακτικοί. Οι Ζυγοί μην εμπιστεύεστε εύκολα σήμερα. Οι Καρκίνοι δώστε χώρο στον εαυτό σας. Οι Αιγόκεροι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε σε θέση να βάλετε ορισμένες σχέδια σε εφαρμογή. Οι Δίδυμοι είσαστε πιο προσεκτικοί. Οι τοξότες να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας σε ευκαιρίες. Οι Παρθένοι είσαστε διεκδικητικοί. Οι Ιχθείς αποφύγετε συγκρούσεις . Για να αυξήσετε τηνεπιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να βρείτε ισορροπία στην ημέρα. Οι Υδροχόοι να είσαστε δυναμικοί. Οι Λέοντες έχετε εσωτερικές συγκρούσεις. Οι Ταύροι προσέξτε τον αυθορμητισμό σας. Οι Σκορπιοί μπορείτε να ετοιμάσετε κάποιες εκπλήξεις. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Τετράγωνο
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Τρίγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Τρίγωνο
Αρης
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.