Ερωτοσκόπιο 28-10-2017

>Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη προσοχή σήμερα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει μπροστά ορισμένες συνθήκες μυστηρίου που κινούνται εναντίον μας. Πρόκειται να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις ανθρώπων, που στρέφονται εναντίον άλλων, για ίδιον όφελος. Γενικότερα, δεν είναι μία καλή ημέρα να ξεκινήσει μία νέα σχέση.
Με το τετράγωνο Ηλίου-Σελήνης θα αντιμετωπίσουμε κάποια εσωτερική σύγκρουση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ορισμένες φορές θα συμπεριφερόμαστε παράλογα, παρακινούμενοι από το συναίσθημα, και άλλες θα έχουμε μία σκληρή και αυστηρή λογική. Χρειάζεται να βρούμε ισορροπίες.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είσαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σήμερα. Οι Κριοί μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Οι Ζυγοί μην εμπιστεύεστε τρίτους αυτή τη στιγμή. Οι Καρκίνοι χρειάζεστε χώρο για να αναπνεύσετε. Οι Αιγόκεροι πρέπει να χαλαρώσετε. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε δραστικοί και άμεσοι. Οι Δίδυμοι έχετε παρορμητισμό. Οι Τοξότες κάντε κάποια πιο ήπια κίνηση. Οι Παρθένοι εξετάζετε τα πράγματα λογικά. Οι Ιχθείς βρείτε ισορροπίες.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να διατηρείτε την ηρεμία σας. Οι Υδροχόοι θα είστε πιο θετικοί. Οι Λέοντες πάρτε τον χρόνο σας. Οι Ταύροι να είστε επιφυλακτικοί. Οι Σκορπιοί έχετε τώρα περισσότερη εσωτερική δύναμη . 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.