Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017

Κριός
Η ημέρα δεν είναι και από τις καλύτερες. Με το που ξαναβρίσκετε εσείς το δικό σα βήμα αντιμετωπίζετε μπροστά σας ένα περιβάλλον αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, προσέξτε αρκετά.

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί αν δείξετε ελάχιστη εμπιστοσύνη και αυτή σε ανθρώπους πολύ καλά δοκιμασμένους. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας, να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή που η κινήσεις σας είναι όντως πολύ λογικές. Κάνετε κινήσεις με μεγάλη προσοχή και αξιοποιείτε το μυστήριο . Να είσαστε όμως προσεκτικοί στον ανταγωνισμό.

Καρκίνος

Αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή για εσάς καθώς βρίσκεστε σε σύγχυση εσωτερική και αυτό δεν θα καταφέρετε να το κρύψετε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε την κίνησή σας.

Λέων

Η δυσκολία σας στο να δείτε τα πράγματα σε ένα πλαίσιο ισορροπίας είναι εκείνο το οποίο μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ σήμερα και δεν σας αφήνει να κάνετε την κίνησή σας.

Παρθένος

Ενώ τώρα κυριαρχεί από την μία το παράλογο και από την άλλη η δόλια λογική, εσείς ακροβατείτε στις καταστάσεις, να είστε προσεκτικοί απέναντι σε τρίτους και σε αγνώστους.

Ζυγός

Είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν ευνοούνται νέες κινήσεις, στρατηγικές και σχέσεις. Τώρα δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη, θα χρειαστεί να είστε πιο επιφυλακτικοί.

Σκορπιός

Από την πλευρά σας φαίνεται πως είστε ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή ως προς το να κάνετε την κίνησή σας και αυτό είναι λογικό. Παρόλα αυτά το κλίμα σας ζητά να είστε προσεκτικοί και όχι βιαστικοί.

Τοξότης

Είναι μία στιγμή που η θετικότητα με την απόλυτη ψευτιά συγκρούονται και το σκορ σημειώνει μέχρι ώρας x (ισοπαλία δηλαδή). Η μάχη είναι αμφίρροπη και σας προειδοποιεί.

Αιγόκερως

Μπορείτε να επανέλθετε στην κατάσταση στην οποία θέλατε, κυρίως με όρους ψυχολογικούς. Προσοχή όμως! Μην γίνετε αφελείς μέσα στην ημέρα, η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται!

Υδροχόος

Μπορείτε να φτάσετε τα όριά σας και ακόμα και αν τα ξεπεράσετε. Έχετε εσωτερική δύναμη και πράγματι δεν περνά απαρατήρητη. Το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε όμως είναι κάτι που δεν είστε έτοιμοι να το μάθετε.

Ιχθείς

Το κλίμα είναι αρκετά περίπλοκο και αυτό εσάς θα σας αιφνιδιάσει αρχικώς, αλλά γρήγορα θα δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Είναι πολύ θετικό το ότι δεν είστε μνησίκακοι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.