Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 28-10-2017

Η ημέρα είναι πολύ παράξενη και φορτισμένη. Το ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας ορίζεται από το 3, μόνο που έχει για βάση του τρία καρμικά δεκάρια τεράστιας σημασίας. Είναι ημέρα ανανέωσης, αλλά σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Και αυτό σημαίνει ενδεχομένως και χωρισμούς, προσέξτε!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Προσέξτε πολύ σήμερα, θα ταλαιπωρηθεί το μυαλό σας από τις παλιές σας έννοιες για ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή σας ως σχέσεις. Πρέπει – πριν πέσετε σε νοσταλγίες – να θυμηθείτε ότι αν κάτι δεν έχει πάει καλά σε ένα ταίριασμα, μάλλον δεν θα πάει και σε μια επανασύνδεση .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Η διάθεσή σας είναι παράξενη και ίσως και οργισμένη. Αισθάνεστε ότι έχετε δώσει πολλά στους άλλους και δεν σας έχουν γυρίσει πίσω τα ανάλογα, ίσως και τίποτα απολύτως. Πρέπει να ηρεμήσετε, αλλά βέβαια να ζητήσετε και τα δίκια σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η ημέρα είναι δική σας, αλλά σε ένα υπόγειο επίπεδο θα έρθει να σας θυμίσει όλα τα λάθη που ενδεχομένως έχουν γίνει σε διάφορες φάσεις της ζωής σας. δεν έχει νόημα το παρελθόν, επικεντρωθείτε στο τώρα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Η ημέρα σας καλεί να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία . Η ζωή σας σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να είναι λίγο πολύπλοκη τον τελευταίο καιρό, αλλά κάθε εμπόδιο είναι και μια εμπειρία γεμάτη μάθηση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Μια χαρά τα πάτε με την δόνηση του 3. Μπορείτε να αφεθείτε στην δύναμη της ημέρας και να φλερτάρετε  με την καρδιά σας. δείτε με ποιον τρόπο όμως θα αποφύγετε να κάνετε τα λάθη του παρελθόντος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Με την δόνηση της σημερινής παράξενης ημέρας είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι η ζωή σας σε ερωτικό επίπεδο κάπου, παρά την επιφανειακή αρμονία, πηγαίνει στα χαμένα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, μην αφήνετε την σκοτεινιά να σας καταβάλει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Προσέξτε σήμερα πολύ, θα πρέπει να θυμηθείτε την φράση που λέει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ίσως αυτό στις ανθρώπινες επαφές να ισχύει στο πολλαπλάσιο. Κάποιοι άνθρωποι θα σας φανούν πολύ ελκυστικοί, αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα αργότερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η δύναμη του 3 σας τραβάει έξω από την συνηθισμένη σας ρουτίνα . Οι αγγλοσάξονες έχουν μια φράση για αυτήν την κατάσταση, λένε «βρείτε χρόνο να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα» και εννοούν πάρτε χρόνο να χαρείτε τις απλές χαρές της ζωής. Αυτό ακριβώς να κάνετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή ημέρα που για όλους είναι δύσκολη με υπόγειους τρόπους, εσάς σας ξεσηκώνει την πολύ τρυφερή σας φύση . Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε τους πάντες και τα πάντα σε μια έκρηξη καλοσύνης - εξαιρετική αυτή η διάθεση, αλλά μην φτάσετε να γίνετε θύμα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.