Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-10-2017

Κριός
Μην αφήνετε κανέναν να σας πει πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις. Εμπιστευτείτε τώρα τον εαυτό σας, καθώς θα είναι ο πιο έμπιστος σύμβουλος που θα βρείτε μέσα στην ημέρα.

Ταύρος

Είστε ο εαυτός σας ίσως και λίγο περισσότερο από το κανονικό. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, προφανώς. Προσέξτε όμως, προβλέπεται να χλομιάσετε, από ύποπτες κινήσεις τρίτων

Δίδυμοι

Έχετε την δύναμη και την τεχνική σήμερα και δεν το κρύβετε. Να είστε σταθεροί, αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην ευνοηθείτε να κάνετε την κίνησή σας, λόγω του γενικού κλίματος.

Καρκίνος

Η στιγμή αυτή για εσάς φέρνει μία ανισορροπία και δυσκολεύει αρκετά την κίνησή σας. Υπάρχει μία σύγκρουση εσωτερική η οποία πρόκειται να σας φέρει κάποια αναταραχή.

Λέων

Δεν πρέπει να αγχώνεστε, αντιθέτως χρειάζεστε περισσότερη χαλάρωση αυτή τη στιγμή, καθώς φαίνεται πως η ημέρα είναι σε θέση να σας δώσει αρκετό στρες μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις .

Παρθένος

Γ λογική σας δυνατότητα συνδυάζεται και συμμαχεί αποτελεσματικά με την διαίσθησή σας. ορισμένοι κινούνται ύποπτα και εσείς πρώτοι το καταλαβαίνετε και προσέχετε τα βήματά σας.

Ζυγός

Πιθανότατα σήμερα έχετε ένα κακό προαίσθημα, το οποίο μάλιστα δυσκολεύεστε να το προσδιορίσετε. Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό που νοιώθετε είναι οι κακοπροαίρετες κινήσεις.

Σκορπιός

Η στιγμή της δύναμής σας έφτασε και συνδυάζεται αρμονικότατα με την διαίσθηση και την λογική σας. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, προσέξτε όμως τους κακοπροαίρετους.

Τοξότης

Είσαστε πολύ πιο θετικοί. Γενικώς η θετικότητα πάντα μπορεί να βοηθήσει και αυτό είναι μεγάλη αλήθεια . Προσέξτε όμως να μην πλησιάσετε τα λεπτά όρια της αφέλειας, να είστε πάντα σε επίγνωση.

Αιγόκερως

Μπορείτε πιο ξεκάθαρα να δείτε ορισμένες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς νήματα κινούνται πίσω από τις πλάτες μας και αυτοί που τα κινούν ξέρουν καλά τι κάνουν.

Υδροχόος

Αν και η διάθεσή σας είναι η κατάλληλη για να κάνετε την κίνησή σας, από την πλευρά μας σας προτείνουμε να περιμένετε κι άλλο, εξαιτίας των περίπλοκων καταστάσεων.

Ιχθείς

Είστε μέσα σε αυτούς που δεν θα πτοηθούν απόψε από τις δυσκολίες της ημέρας. Με μία συγκατάβαση και τρυφερότητα θα δεχθείτε ακόμα και το λάθος. Θα γίνετε παράδειγμα για πολλούς. Μην πληγώσετε όμως τον εαυτό σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.