Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός
Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η συναισθηματική σας κατάσταση φαίνεται να είναι ασταθής.

Ταύρος

Είναι πιθανό να ξανασκεφτείτε τα προβλήματα που είχατε με την ερωτική σας σχέση και να εντοπίσετε πως εσείς ήσασταν ο κύριος λόγος των προβλημάτων. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να το βάλετε κάτω.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια ημέρα ευκαιριών και έντονης προσπάθειας για εσάς. Θα εκτιμήσετε τα όριά σας και θα συμβιβαστείτε όσον αφορά συγκεκριμένους τομείς συναισθηματικού σας κόσμου.

Καρκίνος

Είναι πολύ σημαντικό και χρήσιμο για εσάς τώρα να διαχωρίσετε την προσωρινή επιθυμία από την απόλυτη ανάγκη του να είστε ξανά μαζί με το ταίρι σας. Είναι μια εκτίμηση που πρέπει να κάνετε.

Λέων

Μπορεί αυτήν την στιγμή να νιώθετε ασταθείς και άδειοι εσωτερικά, ωστόσο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η ισορροπία θα επανέλθει στη ζωή σας και θα μπορείτε να δείτε το μέλλον σας καθαρά.

Παρθένος

Σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να διατηρήσετε μια απόσταση από το ταίρι σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο είναι ένα πολύ βασικό βήμα για να σιγουρευτείτε σε σχέση με τα "θέλω" σας.

Ζυγός

Μπορεί να μην είστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτήν την περίοδο, ωστόσο η ελπίδα δε θα αργήσει να φανεί και θα μπορέσετε να κάνετε το πρώτο βήμα προς την πραγματική επανασύνδεση .

Σκορπιός

Το γεγονός πως οι ατυχίες ήταν πολλές αυτήν την περίοδο για εσάς έχει κάνει το γεγονός της απόστασής σας με το ταίρι σας ακόμη χειρότερη, ωστόσο αν δεν απογοητευτείτε, όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Τα άστρα νοιάζονται για εσάς περισσότερο απ' όσο νομίζετε. Είναι εύκολο να παραδοθεί κανείς στην απαισιοδοξία, αλλά είναι τολμηρό να παλέψει πραγματικά για το μέλλον του.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε αυτήν την στιγμή την αίσθηση πως το κυνήγι της ευτυχίας έχει λήξει πλέον για εσάς, ωστόσο στην πραγματικότητα μεγαλοποιείτε ένα προσωρινό γεγονός που πρόκειται να λυθεί σύντομα.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να μην είστε σίγουροι αν κάποια απόφαση που έχετε πάρει αυτόν τον καιρό είναι σωστή ή όχι. Ο χρόνος θα είναι ο δάσκαλός σας για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνετε.

Ιχθύς

Το θάρρος σας και ο γλυκός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις δύσκολες συγκυρίες θα είναι ένα μεγάλο "ατού" όσον αφορά το μέλλον σας με το άτομο που αγαπάτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.