Αστρολογικό Δελτίο 27-10-2017

Η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα υπάρχει μια διάχυτη ένταση η οποία θα κορυφωθεί προς το βράδυ, την ίδια ώρα δηλαδή που θα κορυφώνεται και το πολύ δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Σκορπιό.
Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι στην ίδια ακριβώς διάρκεια θα έχουμε τον Ερμή από τον Σκορπιό να προσεγγίζει μέσω εξαγώνου τον Πλούτωνα μετριάζοντας τις βαριές και δύσθυμες ενέργειες του Πλούτωνα. Το μεγαλύτερο μέρος της ωφέλιμη διάρκειας της ημέρας, από τις 8.22 το πρωί έως τις 15.59 το απόγευμα η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας ταξιδεύοντας από τον Αιγόκερω για τον Υδροχόο, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη έλλειψη σταθερότητας.

Ολοκληρώνοντας την μείζονα πλανητική χορογραφία ο Ερμής θα πραγματοποιήσει όψη μισού εξαγώνου με την Αφροδίτη. Μοιάζει σαν ο Ερμής να προσπαθεί να τιθασεύσει τόσο τον Πλούτωνα όσο και την Αφροδίτη, οι οποίοι με την κακή σχέση μεταξύ τους αναταράσσουν επικίνδυνα την ψυχή μας. Μείνετε μακριά από απότομες αποφάσεις σήμερα, σκεφτείτε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσετε με την ένταση που θέλετε σε συνεργάτες, συντρόφους και συναδέλφους και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στο δύσκολο πλανητικό σκηνικό μέσα από το να θυμάστε συνέχεια ότι αν ραγίσει το γυαλί των σχέσεων δύσκολα κολλάει.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι βάλλεστε ιδιαίτερα από το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα. Οι Κριοί μην αφεθείτε σε θυμούς. Οι Ζυγοί προσπαθήστε να ασκήσετε την περίφημη διπλωματία σας, σήμερα είναι η ημέρα που χρειάζεται! Οι Καρκίνοι προσέξτε προβλήματα με την οικογένεια . Οι Αιγόκεροι δοκιμάζεστε στο θέμα της συνέπειας και της αντοχής σε ένα βαθύ υπαρξιακό επίπεδο.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε μια καλύτερη ημέρα. Οι Δίδυμοι προσέξτε τους φίλους σας, θα είναι ευέξαπτοι. Οι Τοξότες προσπαθήστε να βοηθήσετε μέλη της οικογένειάς σας. Οι Παρθένοι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο επείγον πρόβλημα ρευστότητας. Οι Ιχθείς επιδιώκετε να έχετε άμεσες απαντήσεις σε ένα εργασιακό θέμα. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε άμεση βοήθεια από τον Ερμή. Οι Υδροχόοι προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε θέματα πληρωμών. Οι Λέοντες θέλετε να έχετε ξεκάθαρες απαντήσεις σε ένα θέμα συνεργασίας. Οι Ταύροι δώστε τόπο στην οργή σε κάθε αντιπαράθεση . Οι Σκορπιοί είστε πολύ επικοινωνιακοί .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.