Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 27-10-2017

Η ημέρα είναι πολύ φορτισμένη και πρέπει να προσέξετε πολύ, όλοι οι ερωτευμένοι, οι περίπου ερωτευμένοι και οι μάλλον ερωτευμένοι! Ακόμα και οι καθόλου ερωτευμένοι πρέπει να προσέξετε, η ένταση θα είναι τόσο μεγάλη που όλα θα φαίνονται παράξενα και το παράπονο πολύ εύκολα θα πλακώσει την ψυχή μας.
Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διαδρομή στην χώρα του Αιγόκερω σήμερα το πρωί και μπαίνει στον Υδροχόο το απόγευμα γύρω στις 4. Ενώ η Σελήνη στον Υδροχόο είναι δροσερή και αποσπασμένη, σήμερα το βράδυ, η φάση Πρώτου Τετάρτου μετά την Νέα Σελήνη συμβαίνει καθώς ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Υπάρχει ένα θέμα κρίσης γύρω από κάθε φάση φεγγαριού, καθώς αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε δράση .

Λίγο αργότερα, έχουμε επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι ενέργειές μας επηρεάζουν όσους βρίσκονται κοντά μας, ίσως με δοκιμές και λάθη . Οποιοδήποτε έργο ή πρωτοβουλία ή σχέση ή αλλαγή που ξεκινήσαμε γύρω από τη Νέα Σελήνη είναι τώρα εκτός εδάφους και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πρώτα εμπόδια. Η Σελήνη στον Υδροχόο αναζητά αμεροληψία, αλλά το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό υποδηλώνει δυσκολίες στην αποσύνδεση. Ο έρωτας θα είναι αμφίθυμος – θέλω να φύγω, κράτα με να μην κάνω βήμα!

Επίσης, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο στον Πλούτωνα απόψε, προωθώντας τη δύσκολη δυναμική, την επίγνωση των κρυφών ατζέντων και προσπαθώντας να χειραγωγήσει τους πάντες και τα πάντα. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι έντονες ή να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Μια καλή σχέση Ερμή-Πλούτωνα που συμβαίνει σχεδόν ταυτόχρονα (Ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι σε μισό εξάγωνο μεταξύ τους, ενώ ο Ερμής και ο Πλούτωνας είναι σε πλήρες εξάγωνο) είναι επίσης έντονη, αλλά με πιο παραγωγικό τρόπο, μας ενθαρρύνει να φτάσουμε στη ρίζα ενός προβλήματος. Είμαστε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε περαιτέρω. Μια βαθιά διορατικότητα που μας συνοδεύει τώρα μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές. Οι συνομιλίες διερευνούν, αποκαλύπτουν και έχουν νόημα. Προσέξτε όμως, πόσα θα αποκαλύψετε! Μπορεί μετά να μετανιώσετε!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.