Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 27-10-2017

Σήμερα ειδικά, που στο αστρολογικό κλειδί οι νότες είναι παράτονες, με τον Πλούτωνα να κοντράρει την Αφροδίτη, πολύ χαιρόμαστε που το αριθμολογικό κλειδί δονεί την Πύλη του 11. Το Ερωτικό Πεπρωμένο της ημέρας, μέσω του 11 το οποίο κυριαρχεί, μας δίνει δύναμη, γοητεία, πνευματική εγρήγορση και μας επιτρέπει να ονειρευτούμε ενεργητικά – σαν μαγική πράξη δηλαδή – πως έχουμε αγκαλιά τον άνθρωπο που αγαπάμε – και να καταφέρουμε να ζήσουμε αυτό που ονειρευόμαστε!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η παντοδύναμη δόνηση του μαγικού αριθμού 11 δονεί την ψυχή σας και κάνει το μυαλό σας παντοδύναμο. Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία που εκπέμπετε, χρησιμοποιήστε σοφά και μετρημένα αυτή τη δύναμη .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 11 έχει άμεση σχέση με το δικό σας 2. Αν νιώθετε ότι θέλετε πολύ κάποια άτομο, τολμήστε να παίξετε με το μυαλό του, είστε παντοδύναμη αυτή τη στιγμή στα διανοητικά παιχνίδια. Η επιτυχία περνάει  μέσα από την αυτοπεποίθηση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το 11 τους ευνοεί όλους. Είναι όμως πιθανόν να είστε από την μεριά εκείνων που δέχονται έντονο φλερτ και νιώθουν την ανάγκη να υποκύψουν και όχι από την μεριά εκείνων που δρουν. Δεν πειράζει, ωραία είναι και η παράδοση στον έρωτα καμιά φορά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε σήμερα ότι άνθρωποι που δεν ξέρατε πως έχουν ισχυρή προσωπικότητα, τελικά σας ενδιαφέρουν περισσότερο από όσο νομίζατε. Χαρείτε τις αποκαλύψεις που δίνει το 11 και θα πάρετε μεγάλες ερωτικές χαρές.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η ενέργεια του 11 σας φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους που ξεσηκώνουν την φαντασία και την λίμπιντο με πολλαπλούς τρόπους. Δεν είστε από τους ανθρώπους που λένε όχι στους πειρασμούς, οπότε θα περάσετε τέλεια.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η ανάγκη σας να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν ότι η αγάπη είναι πρακτικό μέγεθος βρίσκει σήμερα αναπάντεχο σύμμαχο στο 11. Σχεδόν ό,τι σκεφτείτε μπορείτε να το επικοινωνήσετε τέλεια με αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το παντοδύναμο 11 ξυπνάει τις αρχέγονες δυνάμεις σας. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να γίνετε κάπως ριψοκίνδυνοι τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και γενικότερα. Μην αφεθείτε σε παρορμήσεις που θα σας βγάλουν από το ερωτικό σας μονοπάτι .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η ξεχωριστή ενέργεια του 11 σας φέρνει αντιμέτωπους με πολύ δυνατές συγκινήσεις. Όσο κι αν θέλετε να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι προσηλωμένοι στο να σας κατακτήσουν. Μήπως πρέπει να ενδώσετε χωρίς αντίσταση;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η δυναμική του 11 σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σχεδόν κάθε σας όνειρο στον ερωτικό τομέα πραγματικότητα. Αλλά πρέπει να δείτε και λίγο ρεαλιστικά τις σχέσεις σας. Ναι, μπορείτε να έχετε όποιον θέλετε. Αλλά, αξίζει τελικά να τον έχετε ή είναι σπατάλη δυνάμεων η σχέση με κάποιον άνθρωπο που δεν σας ταιριάζει ουσιαστικά;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.