Φλερτ με τα Άστρα 27-10-2017

Αν και η σημερινή ημέρα μπορεί να έχει μια θετική χροιά κατά την εκκίνησή της, όσο περισσότερο θα προχωράμε προς το τέλος της, τόσο περισσότερο θα χάνεται η επικοινωνία μας με τα γύρω άτομα, κάτι το οποίο καθιστά την περίοδο αυτή ακατάλληλη για ουσιώδεις νέες γνωριμίες και φλερτ με άτομα που μας ενδιαφέρουν πραγματικά. Αυτό προκαλείται λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, το οποίο πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά την επικοινωνία μας με άτομα τα οποία μας ενδιαφέρουν κοινωνικά, καθώς και επαγγελματικά, μιας και εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν θα είναι απούσες ούτε από το εργασιακό μας περιβάλλον . Παρ' όλα αυτά, η σύνοδος του Ήλιου με το Δία θα είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στην ημέρα, μιας και θα μας προσφέρει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ησυχίας όταν θα τις χρειαζόμαστε πραγματικά.
Να στείλω;

Η ημέρα δεν είναι καλή για να φλερτάρουμε με άτομα τα οποία μας ενδιαφέρουν πραγματικά, ή τουλάχιστον βλέπουμε την πιθανότητα μιας σοβαρής εξέλιξης μαζί τους. Καλό θα ήταν να περιμένουμε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό από την άλλη δεν είναι εντελώς εκτός της συζήτησης, μιας και αν δεν ψάχνουμε για κάτι σοβαρό, αλλά θέλουμε απλώς να φλερτάρουμε, έχοντας λίγα πράγματα στο νου μας, δεν κινδυνεύουμε από τίποτα.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα απαιτεί έναν σχετικό περιορισμό. Προτιμάμε μουντά χρώματα, ίσως σκοτεινά, με κοινή παλέτα και χωρίς πολλές παιχνιδιάρικες εναλλαγές. Από πατούμενο, ακολουθούμε αναλόγως.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για σήμερα, μια και η παραβίαση του λόγου των πλανητών πρόκειται να μας προξενήσει περισσότερα προβλήματα, παρά να μας χαρίσει στιγμές ευτυχίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.