Ερωτοσκόπιο 27-10-2017

 Φωτιά στα τόπια του ουρανού, με την υπογραφή της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Οι δύο αυτοί πλανήτες που ορίζουν όσο καμία άλλη παλλόμενη ουράνια σφαίρα το ερωτικό παιχνίδι, θα είναι σήμερα σε τετράγωνο μεταξύ τους, η μεν Αφροδίτη από το ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, ο δε Πλούτωνας από το ζώδιο των φιλοδοξιών και του εργασιακού μεσουρανήματος, τον Αιγόκερω. Πολλά διλλήματα στον αέρα και διαλέγουμε τον δρόμο του Γόρδιου Δεσμού, κοντολογίς φύγε Στέλλα κρατάω μαχαίρι. Η Στέλλα μπορεί να μην είναι άνθρωπος, μπορεί να είναι μια κατάσταση που χρονίζει και μας εκνευρίζει. Ε σήμερα παίρνουμε απότομες αποφάσεις . Ναι, αλλά αυτές οι παρορμητικές κινήσεις πάντα έχουν κόστος…
Ο Ερμής από τον Σκορπιό με πονηρία αρχαίου μάγου που λέει και ο ποιητής, μετριάζει τις επικίνδυνες αναφλέξεις τόσο του Πλούτωνα όσο και της Αφροδίτης. Όμως θα χρειαστεί συνειδητή δική μας προσπάθεια για να καταπολεμήσουμε την έντονη πλανητική ενέργεια . Μην δώσετε αφορμή στο ταίρι σας για καυγάδες, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας, είτε του ενός είτε του άλλου. Μην αφήσετε την όποια εργασία σας αγχώνει να επέμβει και να χαλάσει τις σχέσεις σας. μην παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε για το χατίρι μιας εφήμερης φιλοδοξίας. Και στο επίπεδο του φλερτ να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί σε ένα μεγαλύτερο θα περισσέψουν τα προβλήματα!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε σε κόκκινο συναγερμό. Οι προσέξτε τις σχέσεις σας γενικά, κινδυνεύουν. ΟΙ Ζυγοί προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες με την οικογένειά σας. Οι Καρκίνοι δοκιμάστε να ασκήσετε την γοητεία σας, αλλά μην απογοητεύεστε. Οι Αιγόκεροι είστε πολύ ταραγμένοι, μην πάρετε σήμερα καμία ερωτική απόφαση. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε την βοήθεια του Ποσειδώνα που σας προστατεύει. Οι Δίδυμοι δώστε αξία σε ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει. Οι Τοξότες δοκιμάστε μια επανασύνδεση, έχει εύνοια. Οι Παρθένοι βρείτε τρόπο ν βοηθήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι Ιχθείς μείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε προβλήματα με το ταίρι σας
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε τρομερή διαίσθηση με την βοήθεια του Ερμή. Οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι για μια μεγάλη νέα σχέση. Οι Λέοντες επιδιώκετε να αναβιώσετε μια σχέση σας. Οι Ταύροι έχετε δύσκολη επιρροή από την Αφροδίτη, μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Οι Σκορπιοί έχετε έντονο ερωτισμό και διαίσθηση. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.