Μήνυσε την 26χρονη Αγγλίδα που τον κατηγόρησε για βιασμό

Μήνυση κατά της 26χρονης Αγγλίδας κατέθεσε ο 20χρονος που τον κατηγορούσε για βιασμό ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στην Ρόδο

Η 26χρονη είχε μηνύσει τον 20χρονο και έναν 22χρονο για ομαδικό βιασμό. Μετά την απολογία τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Συγκεκριμένα στις 30 Ιουλίου του 2017  οι δύο κατηγορούμενοι καταγγέλθηκαν ότι εξανάγκασαν την Αγγλίδα, που διαμένει προσωρινά στην Κάλαθο, σε συνουσία ταυτόχρονα και επανειλημμένα παρά τη θέλησή της, σε δωμάτιο πίσω από εστιατόριο όπου εργαζόταν.

Η 26χρονη εργάζεται συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 20χρονο, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο κατάστημα.

Τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργάζεται. Η 26χρονη με τον 20χρονο μετέβησαν στο κατάστημα, όπου εργάζεται ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 20χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στο σπίτι του τον 22χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία νωρίς το πρωί της 30ης Ιουλίου 2017, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο που όπως υποστηρίζει η Αγγλίδα είχε πάει για πρώτη φορά. Ο σύντροφός της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στο χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Ο 20χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα, ενώ ο δεύτερος κοιτούσε. Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως υποστηρίζει σε ασελγείς πράξεις και ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της διαδοχικά.

Η ίδια κατήγγειλε ότι με το άτομο αυτό δεν είχε σχέση και ενώ την πολιορκούσε η ίδια δεν ενέδωσε. Η ίδια εξιστόρησε το τι είχε συμβεί στην θεία της και η τελευταία την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία.

Ο 20χρονος αρνείται τα όσα του αποδίδει η Αγγλίδα, υποστηρίζοντας ότι ήρθαν σε επαφή μαζί της με την θέληση της, ότι δεν έχει προκύψει κανένα ίχνος βιασμού από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις που έγιναν.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν ήθελε σοβαρή σχέση μαζί της, γιατί το γεγονός ότι δέχτηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και με τον φίλο του, έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του που την ήθελαν να είναι «άτακτη».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.