Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 26-10-2017

Η αγάπη μπορεί να γίνει μια υπόθεση μοιραία, που να επαναπροσδιορίσει τον χάρτη της ζωής μας, λέει το καρμικό 19 που κατέχει τα κλειδιά του Ερωτικού Πεπρωμένου της ημέρας. Επίσης, το 19 λέει ότι η ζωή μας έτσι όπως την ξέρουμε μπορεί να έχει οριστεί από έναν έρωτα και να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει. Καιρός για παραδοχές και βαθιά κατάδυση στο κάρμα των σχέσεων. Θέλει προσοχή η ημέρα, αλλά έχει πολλές συγκινήσεις να δώσει!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η ημέρα σας σπρώχνει μέσω του 19 να κάνετε καινούριες ερωτικές αρχές, αλλά επάνω σε παλιά μοτίβα και ενδεχομένως και με καρμπόν λάθη - ξεφύγετε από τοξικές συνήθειες, αλλιώς θα ζείτε συνέχεια μια επανάληψη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 19 τονίζει συνέχεια την ανάγκη σας για συντροφικότητα, αλλά με λάθος τρόπο. Είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές παραχωρήσεις μόνο και μόνο για να έχετε το προνόμιο να ξυπνάτε δίπλα σε κάποιον άνθρωπο, όπως τόσοι άλλοι μπορούν να το κάνουν με το ταίρι τους. Αυτό όμως είναι επικίνδυνο, μπορεί να ασχοληθείτε με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η σημερινή ημέρα ανοίγει την διάθεσή σας, σας δίνει μια αίσθηση τύπου «όσα πάνε κι όσα έρθουν» στο ερωτικό πεδίο, κάτι που έτσι κι αλλιώς συνοψίζει την φιλοσοφία ζωής σας. Καταλαβαίνετε ότι μπορεί να κάνετε υπερβολές, έτσι; Μην τις κάνετε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και μην αποφασίσετε ότι κανείς δεν αξίζει την αγάπη σας, όπως είναι η παρόρμησή σας. το 19 σας δίνει την τάση να ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε καλά, τις φιλοδοξίες σας. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ μοναχικό μονοπάτι, να το αποφύγετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Μια σημαντική ημέρα που έρχεται και επανέρχεται σαν δόνηση και θέλει να δαμάσει την τάση σας να κάνετε απότομα κινήσεις στο ερωτικό πεδίο. Δεν το καταλάβατε ακόμα ότι δεν μπορείτε με πρόχειρα υλικά να φτιάξετε κάτι αιώνιο; Δείτε τον έρωτα με σοβαρότητα, μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας σε εφήμερες καταστάσεις.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η τάση σας να φροντίζετε τους άλλους δοκιμάζετε σήμερα και μπορεί να αποκτήσετε μια πικρία από την αγνωμοσύνη ανθρώπων που αγαπάτε. Μην το βάλετε κάτω, αλλά πάρτε το μάθημα ότι πρέπει να σφίξετε λίγο την στρόφιγγα των παροχών και της θυσίας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Σήμερα ανατέλλει η παράξενη πλευρά της ψυχής σας που θέλει να παίξει με το μυαλό και τις ψυχές των άλλων. Χαίρεστε την δύναμή σας και την γοητεία σας και αυτό δεν είναι κακό, αλλά ασκείστε την σκοτεινή τέχνη του έρωτα με μέτρο, γιατί ό,τι κάνετε σήμερα μπορεί να βρει πληρωμή στο μέλλον .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Δώστε σημασία και αξία σε ανθρώπους που τους έχετε δεδομένους, γιατί το 19 μπορεί να σας μάθει ότι τελικά δεν είναι και τόσο δεδομένοι. Κρατήστε χαμηλό προφίλ – το ξέρουμε ότι σας είναι δύσκολο – γιατί οι σκληρές δονήσεις του 19 μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με σκληρά επίσης μαθήματα…

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να τιθασεύσετε την παράξενη δόνηση της ημέρας και να την κάνετε εφαλτήριο για όμορφες σχέσεις.  Αν και μπορεί το δυναμικό του 19 να σας φέρει κάποια μελαγχολία, ξέρετε να την μετουσιώνετε και να την κάνετε χρήσιμο στοιχείο του έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.