Ερωτοσκόπιο 26-10-2017

Η ημέρα έχει μία ανάμιξη ακραίων συναισθημάτων. Έχουμε σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που πρόκειται να μας φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Με αυτή την όψη θέλουμε να παρέχουμε ασφάλεια στο άτομο που μας αφορά. Η Σελήνη συνεχίζει στο ίδιο κλίμα με το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα, με το οποίο θα γίνουμε αυτοθυσιαστικά προστατευτικοί κα ρομαντικοί, κάνοντας όνειρα για το μέλλον .
Από την άλλη πλευρά, έρχεται το τετράγωνο σελήνης-Αφροδίτης, το οποίο μας αποσπά από τα ουσιαστικά ζητήματα του αισθηματικού μας τομέα και μας στρέφει προς πιο διασκεδαστικές συνήθειες, με αποτέλεσμα όμως να οδηγούμε καταστάσεις στην υπερβολή . Ταυτόχρονα, με την σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα θα έχουμε ανασφάλειες οι οποίες μπορούν να μας οδηγήσουν στο να ξεφύγουμε κάπως από τα όρια, ενώ δεν θα λείπουν και οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε πολύ την υπερβολή. Οι Κριοί να είστε σε εγρήγορση, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. ΟΙ Ζυγοί μην διαγράφετε ανθρώπους με το παραμικρό. Οι Καρκίνοι είσαστε πιο συνεπείς. Οι Αιγόκεροι βρίσκετε κάποια συναισθηματική ηρεμία σήμερα. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε υποστηρικτικοί και ρομαντικοί. Οι Δίδυμοι ασχολείστε ουσιαστικά με ό,τι προβληματίζει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Τοξότες θα έχετε όμορφη και θετική διάθεση. Οι Παρθένοι δείχνετε ένα πρόσωπο συγκαταβατικό, παρέχοντας ασφάλεια. Οι Ιχθείς εμφανίζετε ένα ιδιαίτερα προσιτό και υποστηρικτικό πρόσωπο, με τρόπο αυτοθυσιαστικό. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε ευγενείς και προσιτοί σήμερα. Οι Υδροχόοι κερδίζετε τις εντυπώσεις. Οι Λέοντες θα είσαστε πιο άνετοι. Οι Ταύροι προσέξτε κάπως την υπερβολή. Οι Σκορπιοί μην μεταφέρετε τις ανασφάλειές σας στον αισθηματικό σας τομέα. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.