Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-10-2017

 Κριός – O Τροχός της Τύχης Αντίστροφα
Είναι πιθανό αυτή τη στιγμή να νιώθετε πως φοβάστε κάποια αλλαγή η οποία είναι αναπόφευκτη για τη σχέση σας, ωστόσο το συμβάν αυτό θα σας ωθήσει προς μια ακόμη πιο όμορφη κατάσταση.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Η ανανέωση και η ρομαντική διάθεση είναι αυτήν την περίοδο τα δυο πιο βασικά στοιχεία της σχέσης σας. Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Δίδυμοι – Δέκα των Πεντάκτινων

Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχέση σας αυτή τη στιγμή βάσει της λογικής, ωστόσο ο έρωτας βασίζεται στα συναισθήματα και όχι σε ψυχρές αναλύσεις.

Καρκίνος – Δύο των Σπαθιών

Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία όσον αφορά τη συνεννόησή σας με το ταίρι σας σήμερα, κάτι το οποίο μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα σε σχέση με κάποια κατάσταση που προσπαθείτε να αποφύγετε.

Λέων – Η Αυτοκράτειρα

Η θετική σας διάθεση δεν είναι απλά κάτι το οποίο έχετε μέσα σας και απολαμβάνετε να βιώνετε, αλλά μια αύρα που γίνεται όλο και μεγαλύτερη, η οποία μεταδίδεται και προς το σύντροφό σας.

Παρθένος – Εννιά των Σπαθιών

Είναι πιθανό να υπάρχει μια διαφορά διαθέσεων με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα. Εσείς μπορεί να νιώθετε αισιόδοξοι και θετικοί, αλλά το ταίρι σας ίσως διατηρεί μια άλλη αντίληψη .

Ζυγός – Εννιά των Πεντάκτινων

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα ασχολία και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με κάτι καινούριο, δεν θα έχετε τόσο χρόνο για το ταίρι σας, αλλά δεν θα δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκορπιός – Έξι των Κυπέλλων

Μπορεί τόσο εσείς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο να νιώσετε μια νοσταλγία για τις πρώτες ημέρες της σχέσης σας. Αυτό θα ωθήσει και τους δύο σας στο να είστε πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

Τοξότης – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Φαίνεται πως έχετε αρχίσει να γίνεστε έρμαια των συναισθημάτων σας, κάτι το οποίο μπορεί να σας φέρει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και να σας κάνει επιθετικούς για ασήμαντα ζητήματα.

Αιγόκερως – Επτά των Κυπέλλων

Η επικοινωνία σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο φαίνεται να είναι εξαιρετικά καλή αυτήν την περίοδο, μιας και τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας δείχνετε κατανόηση στις κρίσιμες καταστάσεις.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως κάτι το οποίο έχετε πλέον χάσει με το σύντροφό σας σας λείψει πολύ αυτήν την περίοδο, ωστόσο εάν το συζητήσετε μαζί του, είναι πολύ πιθανό να το αποκτήσετε ξανά.

Ιχθύς – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε έναν διαφορετικό κόσμο σε σχέση με αυτόν του συντρόφου σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν νιώθετε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι από τη σχέση σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.