Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-10-2017


Η επιρροή των αστρολογικών όψεων που σας οδηγούν σε ορισμένες ακρότητες δεν έχει περάσει ακόμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να συνεχίσετε να έχετε πιο τεταμένη την προσοχή σας.

Ταύρος

Συγκρατήστε τον εαυτό σας απέναντι σε ορισμένες συμπεριφορές ανώριμες, που δεν θυμίζουν εσάς στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να έχετε την επίγνωσή σας μέσα στην ημέρα.

Δίδυμοι

Μπορείτε να παίξετε σημαντικό ρόλο τώρα στην ζωή του αγαπημένου σας προσώπου. Αυτό το κάνετε με έναν ιδιαίτερα λεπτό, αλλά κατανοητό και γοητευτικό τρόπο.

Καρκίνος

Μπορείτε να είσαστε πολύ θετικοί και να συμπαρασταθείτε στο πρόσωπο που σας αφορά. Μην απογοητεύσετε τον εαυτό σας, ασχολούμενοι με ζητήματα ευτελή και άνευ ουσίας.

Λέων

Μπορείτε να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και αυτό μετράει σημαντικά, στην προσέγγισή σας. Όμως, θα χρειαστεί μέσα στην ημέρα να δείξετε και την πρέπουσα εγκράτεια .

Παρθένος

Η εσωτερική σας δύναμη είναι έντονη. Παρέχετε μία ιδιαίτερη αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, η ποία πράγματι είναι πολύτιμη. Μην φοβηθείτε να είσαστε τρυφεροί.

Ζυγός

Έχετε τώρα μία δυσκολία στο να μαζέψετε το ατίθασο παιδί που κρύβετε μέσα σας. Φαίνεται πως δεν είναι απλά ατίθασο, αλλά και αρκετά ενοχλητικό, ακόμα και για εσάς.

Σκορπιός

Θα είναι μία ημέρα αρκετά δύσκολη για εσάς σε ορισμένα ζητήματα. Αποφύγετε να κάνες σκηνές ζηλοτυπίας, καθώς το πιθανότερο είναι ότι δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Καθώς η διάθεσή σας είναι θετική και το μυαλό σας πολύ γρήγορο αυτή τη στιγμή, δημιουργείτε την κατάλληλη στρατηγική, αν και χρειάζεται να αποφύγετε ορισμένες υπερβολές στην συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως

Είναι μία στιγμή που καταφέρνετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. Μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις και να βάλετε τέλος στις παρεξηγήσεις, γιορτάστε την ημέρα.

Υδροχόος

Είναι πράγματι κρίμα το να μην μπορούμε να εκτιμήσουμε πραγματικά αυτό το οποίο έχουμε. Ας καθίσουμε λοιπόν λίγο και ας σταθούμε να δούμε την ζωή μας από απόσταση .

Ιχθείς

Η διάθεσή σας τώρα είναι θετική. Και όχι μόνον αυτό, αλλά οδηγείστε σε πολύ μακρινούς δρόμους, με πυξίδα σας την ανάγκη που έχετε να εξασφαλίσετε τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.