Αστρολογικό Δελτίο 26-10-2017

Σημαντική ημέρα για την επίλυση πρακτικών μας ζητημάτων. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με υποχρεώσεις οικονομικές ή και δικαστικές. Μπορούμε να κάνουμε σχετικές συναντήσεις και να έχουμε την στήριξη σημαντικών προσώπων. Θα καταφέρουμε να έχουμε συμφωνίες και συμβιβασμούς.
Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή γινόμαστε πολύ υποστηρικτικοί προς όσους μας έχουν ανάγκη. Θα συμβουλεύσουμε και θα νοιαστούμε πραγματικά για τους άλλους.
Η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μία όψη που πρόκειται να ισχυροποιήσει τηνφαντασία μας και να μας δώσει τα κατάλληλα εφόδια στο να απασχοληθούμε σε ζητήματα δημιουργικά και στην τέχνη . Η όψη μας οδηγεί στο να πάμε παραπίσω τον εαυτό μας, προς όφελος των άλλων.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε ισορροπίες. Οι Κριοί να έχετε αυτοέλεγχο. Οι Ζυγοί πάρτε τον χρόνο σας απέναντι σε αποφάσεις . Οι Καρκίνοι είστε πιο υποστηρικτικοί. Οι Αιγόκεροι κάνετε υπερβάσεις. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς στηρίζετε τον περίγυρό σας. Οι Δίδυμοι παίζετε σημαντικό ρόλο στις ζωές τρίτων. Οι Τοξότες ευνοήστε απέναντι σε πρακτικά ζητήματα. Οι Παρθένοι παρέχετε ασφάλεια στους άλλους. Οι Ιχθείς είσαστε αυτοθυσιαστικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχίαστον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να δώσετε περισσότερο χρόνο σε πρακτικά ζητήματα. Οι Υδροχόοι μπορείτε να εργαστείτε επάνω σε ζητήματα του οικονομικού σας τομέα. Οι Λέοντες μπορείτε να αυξήσετε τα θετικά σας αποτελέσματα σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις από το παρελθόν . Οι Ταύροι προσέξτε την συμπεριφορά σας. Οι Σκορπιοί είσαστε ανασφαλείς. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Εξάγωνο
Ερμής
Σελήνη
Τετράγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Εξάγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Σύνοδος
Πλούτων
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.