Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 26-10-2017

Τι όμορφη ημέρα, πόση δύναμη μπορεί να κρύβει ο έρωτας! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία κυριαρχεί στην ερωτική σφαίρα και δίνει στις πράξεις μας χαρακτήρα καρμικό και δυναμικό, με τον τρόπο του Σκορπιού, δηλαδή: όχι πολλά λόγια, από τα μάτια κατευθείαν στα παθιασμένα φιλιά! Πώς λέμε «σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό κι ακόμα πιο ψηλά»; Αυτό, αλλά με φιλιά, τέλειο δεν είναι;
Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια σύνοδό του με τον Δία σήμερα, φέτος στο ζώδιο του Σκορπιού, και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα ενήμεροι για την επιθυμία μας να κάνουμε κάθε είδους υπερβολή στα συναισθηματικά πεδία. Πρόκειται για μια εποχή ανακάλυψης και ανανεωμένης αίσθησης χαράς, πίστης και αισιοδοξίας. Η ζωτικότητα αυξάνεται καθώς οικοδομούμε την εμπιστοσύνη μας σε καθαρά ερωτικά θέματα, κάτι που ευνοεί και τις κουρασμένες σχέσεις, οι οποίες ξαφνικά μας φαίνονται να έχουν καρμικό βάθος και αξία και τους δίνουμε δεύτερη ευκαιρία. Είμαστε πιο γενναιόδωροι, αισιόδοξοι και κοινωνικοί κάτω από αυτήν την επιρροή. Μπορούμε να επιδιώξουμε μεγαλύτερη αναγνώριση και σεβασμό και, με την γενναιόδωρη, πολύ ερωτική στάση μας, αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό.

Πηγαίνοντας προς τα εμπρός στην ψυχική μας εξέλιξη, έχουμε μια εξαιρετική στιγμή για να λάβουμε μέτρα ερωτικής πληρότητας, για να αποκτήσουμε κάτι σημαντικό για μας. Μπορούμε να αισθανόμαστε αποφασισμένοι και σίγουροι για τη λήψη βαθιών, μακρόβιων αλλαγών για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Η σύνοδος αυτή ευνοεί επίσης τις επανασυνδέσεις μέσω μιας βαθιάς γνώσης ότι με κάποιον άνθρωπο ίσως να μην ταιριάζουμε επιφανειακά, αλλά βαθιά μέσα μας δεν μπορούμε χωρίς αυτόν.

Τα σταθερά ζώδια, ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος είναι σε μια φάση τεράστιας ενίσχυσης του εγώ σήμερα, καθώς ο Ήλιος συγκαλύπτει τον Δία. Αυτή η ενέργεια κάνει αυτά τα ζώδια - και τα υπόλοιπα σε μεγάλο βαθμό επίσης – να αισθάνονται ανίκητα! Εξαιρετικά! Αλλά να επιστήσουμε την προσοχή σε ένα θέμα: όταν αισθανόμαστε ανίκητοι, συχνά έχουμε την τάση να παίρνουμε πραγματικά ανόητες αποφάσεις . Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε σήμερα ότι ο εγκέφαλός σας μιλά όταν συμφωνείτε σε κάτι, όχι το εγώ σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.