Φλερτ με τα Άστρα 26-10-2017

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ θετική και οι ενέργειες που τη συνοδεύουν είναι ανανεωτικές σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία. Ο συνδυασμός των όψεων αυτών θα μας παρακινήσει να κάνουμε αλλαγές όσον αφορά το καθημερινό μας πρόγραμμα και σε κάποιες περιπτώσεις την συναισθηματική μας κατάσταση, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει ν κάνουμε τολμηρά νέα βήματα προς το μέλλον . Όσον αφορά τα ερωτικά μας θέματα, είναι πιθανό σήμερα να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε μια κατάσταση που μας πλήγωσε και να προσχωρήσουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση προς την επόμενη συναισθηματική μας περιπέτεια .
Να στείλω;

Σήμερα πρόκειται για μια εξαιρετικά καλή ημέρα για ηλεκτρονικό φλερτ, ακόμη και αν στην αρχή της μας φανεί λίγο δύσκολο να μπούμε σε μουντ. ΑΝ αφήσουμε τις ανησυχίες μας πίσω, θα επιτύχουμε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Η γοητεία μας σήμερα είναι αδιαμφισβήτητη και ο μαγνητισμός που εκπέμπουμε ακαταμάχητος. Εάν κάνουμε τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή, θα τα καταφέρουμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Τα καλύτερα χρώματα για σήμερα είναι τα πολλά. Δεν υπάρχει άλλη οδός, παρά να βάλλουμε τα καλά μας και να συνδυάσουμε χρώματα με γούστο ώστε να κάνουμε πάταγο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια επιλογή σήμερα, μιας και τόσο η διάθεσή μας, όσο και οι πλανήτες ζητούν την αλλαγή. Μπορούμε να κάνουμε κάτι έξω από το συνηθισμένο και να απολαύσουμε την νύχτα όπως εμείς θέλουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.