Ερωτική Σελήνη 26-10-2017

Η Σελήνη συνεχίζει τη διαδρομή της μέσω του παρορμητικού Αιγόκερω σήμερα, και μας απασχολούν σχέδια, κανόνες και επιδόσεις. Και αυτό αφορά όχι μόνον την επαγγελματική σφαίρα, όπου δεν θα πείραζε, αλλά και το ερωτικό πεδίο. Ο Αιγόκερως, που συνήθως του χρεώνουμε την φιλοδοξία και την εργασιομανία, είναι και ένα βαθιά ερωτικό ζώδιο, με πολλές ανάγκες, που αυτή τη στιγμή επηρεάζουν όλους μας, μέσω της Σελήνης. Επιδόσεις στον έρωτα; Ε δεν ακούγεται και τόσο κακό!
Ενώ το φεγγάρι στον Αιγόκερω μπορεί να μας βρει ασυνήθιστα προστατευτικούς για τα τρωτά σημεία μας, ειδικά με την ευθυγράμμισή του μέσω συνόδου με τον Πλούτωνα σήμερα, το σημερινό πολλαπλό εξάγωνο Σελήνης/Χείρωνα/Ποσειδώνα μας βοηθά να βάλουμε τα απαλά σημεία της προσωπικότητάς μας να δουλέψουν για μας, ειδικά μέσω καθοδήγησης και υποστήριξης άλλων.

Σήμερα, η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει επίσης ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, και αυτή είναι η μόνη αρνητική όψη της ημέρας. Η Αφροδίτη μειώνει τις καλές ίσως ενέργειες τον Χείρωνα, όχι τόσο δυνατά, αλλά λόγω του τετραγώνου του Φεγγαριού αυτό που μας πονάει, ό,τι κι αν είναι αυτό, θα είναι λίγο πιο προφανές σήμερα.

Στις ευοίωνες πλευρές, η Σελήνη σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Δία στον Σκορπιό. Αφού ο Ήλιος και ο Δίας είναι σε σύνοδο, η μεταξύ τους σχέση ανακλάται στην γη και από την Σελήνη, τι καλύτερο! Σκοτεινοί πόθοι σε τηλεσκόπιο! Βυθιστείτε στον έρωτα με κάθε τρόπο. Στη συνέχεια, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον οπισθοδρομικό Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπως είπαμε. Θυμηθείτε ότι ο Ερμής υποστηρίζει επίσης τον Ποσειδώνα μέσω ενός τριγώνου από τον Σκορπιό. Ο Δίας κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και ο Ήλιος. Ο Ποσειδώνας έχει γίνει πολύ δυνατός και πολύ δραστήριος. Άρα το όνειρο παίρνει τα ηνία της ζωής μας, ακόμα κι αν η Σελήνη είναι στον πραγματιστή Αιγόκερω. Επανασύνδεση είπατε; Βεβαίως! Απολύτως εφικτή δυνατότητα σήμερα!

Τα εξάγωνα μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου και της Σελήνης και του Δία θα κάνουν τις επιρροές του Δία, του Ήλιου πολύ δυνατές και ζωντανές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επωφεληθείτε και ανατρέξτε σε όλο το δυναμικό της ψυχής σας για να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.