Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-10-2017

Κριός
Η προσοχή σας πρέπει να συνεχίσει να είναι τεταμένη, εξαιτίας της αστρολογικής κατάστασης, η οποία σας οδηγεί σε ακρότητες. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και αποφύγετε υπερβολές.

Ταύρος

Είναι μία ώρα που δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην ουσία του αισθηματικού σας κόσμου και αυτό δεν σας βοηθά ώστε να κάνετε την κίνησή σας σε σχέση με το παρελθόν σας.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας είναι θετική και βρίσκεστε σε θέση να κάνετε τώρα περισσότερα. Να έχετε συγκέντρωση και αν είστε έτοιμοι για περισσότερα. Δείξτε θάρρος και απόφαση.

Καρκίνος

Πρέπει να είστε σε θέση να ανεχτείτε και κάποια κριτικοί. Μην γίνεστε υπερβολικοί σε ορισμένες αντιδράσεις σας, κρατήστε λοιπόν τον έλεγχο της κατάστασης ανά πάσα στιγμή.

Λέων

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και καθαρά και αυτό είναι σημαντικό. Προσέξτε όμως, εάν κάνετε κάποια συζήτηση είναι πιθανόν ο εγωισμός σας να σας οδηγήσει εκεί που δεν θέλετε.

Παρθένος

Είναι καλή επιλογή το να κάνετε με θάρρος την κίνησή σας σήμερα. Είσαστε πολύ ευνοημένοι και η ημέρα αυτή θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για εσάς, επενδύστε σε αυτήν.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να διακρίνετε αυτή τη στιγμή την αλήθεια σε ορισμένες καταστάσεις και αυτό πρόκειται να σας δυσκολέψει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε σήμερα, να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή εύκολα θα ξεφύγετε από τα μέτρα. Πρόκειται να ωθηθείτε σε σκηνές ζηλοτυπίας, χωρίς όμως να έχετε κανέναν δικαίωμα να κάνετε κάτι τέτοιο, χρειάζεται προσοχή η ημέρα.

Τοξότης

Είσαστε σε αρκετά καλή διάθεση και νοιώθετε αυτοπεποίθηση. Προσέξτε όμως, διότι είναι πιθανόν η αυτοπεποίθησή σας να είναι υπερβολική και να σας οδηγεί σε ακρότητες.

Αιγόκερως

Χρειάζεται να είσαστε πιο ήρεμοι τώρα και τα καταφέρνετε. Η κοινωνικότητά σας μπορεί να σας στηρίξει και να αποκτήσετε το θάρρος που απαιτείτε σε κινήσεις που αφορούν στο παρελθόν.

Υδροχόος

Κάντε λίγη υπομονή σχετικά με ορισμένες κινήσεις σας στον τομέα του αισθηματικού σας κόσμου, όταν πρόκειται για το ερωτικό σας παρελθόν, σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές.

Ιχθείς

Για εσάς η ημέρα θα προχωρήσει πολύ καλά. Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον συμπαραστέκεστε τώρα σε όποιον σας χρειάζεται θα παίξει βασικό ρόλο απόψε το βράδυ.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.