Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 25-10-2017

Η ημέρα είναι γλυκιά, παράξενη, ονειρική, με κάποιες αδιόρατες δυσκολίες που ίσως να προσθέτουν γεύση στο μίγμα του έρωτα. Ο Ερμής, ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Δίας, ο Ποσειδώνας, κάνουν μια περίπλοκη χορογραφία και μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με όλο το βάθος των συναισθημάτων μας.
Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας δημιουργούν και σήμερα το υπέροχο τρίγωνο που διαλύει απαλά τα εμπόδια, επιτρέποντας την πρόσβαση στην ενσυναίσθηση και μας κάνει να αγγίζουμε τα δυσάρεστα θέματα που μπορεί να προκύπτουν σε μια σχέση με ευγένεια.. Μην φοβάστε να βουτήξετε σε βαθιά νερά σε μια συζήτηση, θα βγει σε καλό. Οι λέξεις θα είναι συναισθηματικές, αλλά όχι εκτός ελέγχου (αυτό το τρίγωνο είναι ηρεμία, θεραπευτική ενέργεια και συναίσθημα σε μια και μοναδική συσκευασία). Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε πλησιάσει βαθύτερα  σε μια άλλη ψυχή είτε έχετε πει περισσότερα από ό, τι σκοπεύατε, και αυτό είναι εντάξει, δεν θα εκτεθεί κανείς.

Η καλή σχέση τους Ερμή και του Ποσειδώνα με την Juno, την οποία την πολιορκούν μέσω ενός διπλού εξαγώνου,  υποδηλώνει ότι η παραπάνω ενέργεια θα ολοκληρωθεί μεταξύ συντρόφων, αλλά και μεταξύ συνεργατών που μπορεί να θέλουν να γίνουν σύντροφοι.  Οι όροι μιας νέας σχέσης μπορούν εύκολα να συζητηθούν και η ευαισθησία στις προτιμήσεις του άλλου θα είναι γρήγορη – θα δοθούν πολλές υποσχέσεις . Ως μπόνους, η συνεργασία του Σκορπιού με κρυφά ζητήματα υποδηλώνει ότι τα μυστικά μπορούν να μοιραστούν και να εκτιμηθούν. Τολμήστε τις εξομολογήσεις, σαν να λέμε!

Η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω όλη την ημέρα, εναρμονίζοντας την ενέργειά της με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα. Με τη συναισθηματική Σελήνη σε αυτό το πρακτικό ζώδιο αναζητούμε τρόπους για να νιώσουμε πιο ασφαλείς και να ελέγξουμε τη ζωή μας. Ενώ μπορούμε να επικεντρωθούμε σε πρακτικά θέματα, έχουμε επίσης ευκαιρίες να αντλήσουμε από την εσωτερική μας σοφία και διαίσθηση για να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Προηγουμένως κρυμμένα ή μη αναγνωρισμένα συναισθήματα μπορεί να προκύψουν τώρα επειδή τα χρειαζόμαστε. Η ενέργεια της Σελήνης ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες και την επινοητικότητα μας στον έρωτα και γενικότερα.

Και βέβαια ας μην ξεχνιόμαστε, ο ήλιος και ο Δίας κινούνται προς ένα έντονο παιχνίδι συνόδου αύριο το απόγευμα, δημιουργώντας θετικά οράματα για το μέλλον και μια αίσθηση νέας ελπίδας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.