Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 25-10-2017\

Ένα σοφό, γεμάτο αγάπη από άλλες σφαίρες, γεμάτο δονήσεις από έναν πιο τέλειο κόσμο 9 είναι το Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας. Μήπως σας κούρασε το να σκέφτεστε τα μικρά θέματα της καθημερινότητας, να ασχολείστε στενά με τις ανάγκες σας και να ανταλλάσσετε μικρές ενέργειες με τους γύρω σας; μήπως ήρθε η ώρα για κάτι μεγαλύτερο ακόμα κι από τον έρωτα; Αφεθείτε στο 9, θα σας διδάξει τους νόμους της συμπαντικής αγάπης.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Αν και δεν είστε απολύτως συμβατοί με την ιδεαλιστική ενέργεια του 9, θα σας κάνει καλό το να αφεθείτε σε αυτήν. Νιώστε ότι η αγάπη δεν είναι επίτευγμα, είναι αγώνας με έπαθλο τον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνετε μια εξομολόγηση σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, ξεπερνώντας τις αναστολές σας και έχετε δίκιο. Η ειλικρίνεια σήμερα νικάει τον φόβο και σας ανεβάζει επίπεδο.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η διάθεσή σας να είστε χρήσιμοι στους άλλους μπορεί να ξεπεράσει τον στενό κύκλο των ανθρώπων που αγαπάτε. Νιώθετε μια μεγαλύτερη έλξη για ανθρώπους που υποφέρουν, ενώ ξεσηκώνουν τον θαυμασμό σας άνθρωποι που έχουν εξίσου δυνατά συναισθήματα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τον στενό χώρο των φιλοδοξιών σας και να ανοιχτείτε στους άλλους. Παραδεχτείτε ότι έχετε ψυχικές ανάγκες και αφεθείτε να σας γιατρέψουν αυτοί που σας αγαπάνε τις κρυμμένες σας πληγές.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η ημέρα σας θυμίζει ότι ο έρωτας μπορεί να περνάει από το σώμα, αλλά ο προορισμός του είναι η ψυχή και μάλιστα η συλλογική ψυχή, η σύνδεση όλων των όντων. Είστε γεμάτοι συναισθήματα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως θετικό εφαλτήριο για κάτι σημαντικότερο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Έχετε πάντα μια διάθεση να προσφέρετε στους άλλους και αυτή η ανάγκη μεγεθύνεται κάτω από την δόνηση του 9. Δείτε με ποιον τρόπο όμως δεν θα γίνετε θύματα ανθρώπων που απλά βολεύονται με τις φροντίδες σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η μοναχική σας ψυχή σήμερα βρίσκει παρηγοριά σε συζητήσεις και ανταλλαγές ψυχικών ρευστών με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και νιώθετε ότι είναι κοντά σας. Μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του 9 για να λύσετε κάποια παλιά σας προβλήματα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Αν αφεθείτε στην καλή διάθεση του 9, με το οποίο ναι μεν δεν είστε συμβατοί έχετε όμως πολλά να πάρετε από αυτό, θα χαλαρώσετε και θα ανακαλύψετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να είστε σε ένα μόνιμο άγχος . Δείτε ποιοι άνθρωποι γύρω σας περιμένουν μια σας ματιά για να σας ανοίξουν την καρδιά τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή ημέρα είναι δικαιωματικά δική σας. μην την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε διαλέξεις – κάτι που φυσικά ανήκει στις ικανότητες σας – αλλά για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε το πεδίο της προσωπικής αγάπης. Θυμηθείτε πως έχετε και σώμα, εκτός από πνεύμα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.